AHmadg_q isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kayıt dısı olduğu tespit edilen imei

Hocam işte sorun o 1.simin zaten 4 ay bitmiş ama 2.sim duruyor 2.simde sim kartını okumuyor onu arıyorum
  2. A

Hocam şeyi anlamadım btk bana 120 gün hakkınız var dedi hiç kullanılmamış 2.sim
  3. A

Nası yani
  4. A

Hocam ben yanlış biliyormuşum az önce btk yı aradım 120 gün hakkım varmış ama şuan tel simi okumuyor sorun o telefonu nasıl sime okuturum
  5. A

Onu bilmiyorum o zaman 1.imeide bunu demesi normal
  6. A

Hocam 2 imeide duruyor görsel ekliyorum
  7. A

2.imei yok derken cihaz çift fiziki sim girişli yada benmi yanlış anladım
  8. A

Ha öyle ama hocam benim sorduğum soruda önceden imei atıldığını btk tespit edip o imei kapatmış olabilirmi 2.imei kayıtsız yazıyor 1.imei sıkıntı
  9. A

Nasıl yani
  10. A

Herkese merhaba arkadaşlar, ben 2. el olarak yurt dışı S21 FE aldım. Buna 8 ay kullanım süresi bitince geçici IMEI atmışlar. Ben telefonu sıfırlayınca gitti, şu an telefon kullanıma kapalı. Bir daha yılbaşında kullanıma açılır mı? Cihazın şu anki IMEI'si orijinal. Ama btk da 1.imei için kayıt...
  11. A

Önceden imei atılan telefon güncelleme alırmı

Arkadaşlar 2.elden IMEI atılmış bir S21 FE aldım ve telefonu sıfırladım IMEI gitti şu an telefon Android 14 güncelleme yapmak istedigimde izinsiz olarak yazılım değişti Smart switch ten deneyin diyor yardım eder misiniz Smart switch ile nasıl güncelleyeceğim?
  12. A

Anakartımın tek slotu görüntü vermiyor

işlemci ryzen 3 1200 af
  13. A

evet 2 ramide tek tek 2 slotta da denedim 1.slotta 2 side görüntü veriyor 2.slotta yok ama dediğin gibi 2.slot bozuk olsa okumaz
  14. A

peki abi slot bozuk olmasa 2.slotun görüntü vermesi lazım değilmi
Geri