Arkadaşlar 5000 TL yi geçmeden yazıcı önerebilir misiniz. İnternette biraz araştırdım ama pek anlamadım. Renkli ve orta düzeyde kaliteli baskı verebilecek bir yazıcı arıyorum.
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır mahallemizde turktelekomun vdsl hattını kullanıyorduk ve bugün turktelekomun fiber altyapısı döşenmeye başladı ama kafamda bir soru var turktelekomun fiber altyapısında türknetin fiber yani 1000 lik paketi kullanılır mı bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Arkadaşlar ryzen 3100 işlemcili arkadaşın bilgisayarının termal macununu değiştiricem ve pahalı bir şey almaya gerek varmı yoksa vatandaki bu macun yeterli olurmu ? Ayrıca kendi işlemcim 13400f içinde kullanabilir miyim ?
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html
öncelikle merhabalar arkadaşlar son 1 haftadır bilgisayarımda boştayken donmalar oluyor ve bilgisayarı kapatıp açmadan düzelmiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca parçalarla alakalı bir sorun olabilir mi diye özelliklerini de bırakıyorum.
PC Özellikleri:
İntel İ5 13400F
Asus TUF...
Arkadaşlar bu sene sınava giricem ama hala nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ve doping hafıza tyt-ayt sayısal almakla almamak arasındayım parasına değermi yani kullananlar cevap yazabilirse sevinirim
Şuan ki fiyatı 12,000 TL taksitle almayı düşünüyorum alırsam
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım içine windows 11 kurdum ancak birçok şeyi kısıtlıyor ve etkinleştirmek istiyorum ve lisans anahtari alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim nereden almalıyım?