ahmeet2 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Logitech C270 Alınır Mı ?

youtubeb de oyun videoları çekmeyi düşünüyorum reiss sence ne yapsam fp ürünü olsun da istiyorum aklında var mıdır model
  2. A

Logitech C270 Alınır Mı ?

bu kamera alınır mı arkadaşlar veya başka önerisi olan ?
  3. A

Logitech C310 Webcam Alınır Mı ?

bunu almayı düşünüyorum sizce iyi midir kullanan arkadalar var mı veya daha başka modellerde söyleyebilirseniz f/p ürünü arıyorum görüntüyü kaliteli olursa
  4. A

Webcam Logitech c270 c310 c505 Hangisi Alınır ?

selam arkadaşlar youtube oyun videoları çekicem görüntümün iyi olması lazım sizce hangisi alayım bu fiyat aralığında başka önerebileceğiniz var mı https://www.hepsiburada.com/logitech-c270-hd-720p-mikrofonlu-web-kamerasi-siyah-p-HBV0000015OX3...
  5. A

Oyun İndirebileceğim Güvenilir Site ?

tamam reis eyw 1671132225 baktımda bulamadım ondan sordum :D
  6. A

Webcam Önerisi Youtube İçinnn

youtubede oyun videoları çekicem hangi kamerayı tavsiye edersiniz
  7. A

bilmiyorum reis sileyim nerden silicem konuyu yeniyim kusura bakma bilmiyorum 1671131897 her oyun var mı reis ve nerden silicem konuyu sileyim bilmiyordum yeniyim de
  8. A

arkadalar selam virüssüz sağlam oyun indirebileceğim site var mı acaba güvenilir
  9. A

Webcam Öneri Hangisi Seçsem

merhaba arkadaşlar logitech c270 c310 c505 ne alsam buna benzer ürün f/p ürünü olura sevinirim
  10. A

8-10k arası hazır sistem tavsiye eder misiniz?

en basit örnek ram aldım hepsiburadadan indirime denk geldi corsair lpx 8 gb 3600 mhz 508 tl ye aldım birini en iyi markalardan bir tanesi bu dediğim ama hazır sistemlerin içine koydukları adı bile belli olmayan markalar ne kadar kaliteli o yüzden güvenemediğim için öyle yaptım ben buradan nasıl...
  11. A

8-10k arası hazır sistem tavsiye eder misiniz?

kardeş buradan aldığın tavsiyelerle kafadan pcnin parçalarını oturt nasıl bir pc istiyorsun tarzında sonra tek tek kendin al parçaları daha uyguna olur hazır sistemler fiyatları şişiriyorlar ben öyle yaptım burdan yardımlarla sistemimi oluşturup parçaları hepsiburadadan aldım daha uyguna çıkıyor...
  12. A

Logitech C270 C310 C505 Sizce Hangisi Alınır ?

merhaba arkadaşlar oyun videoları çekicem youtube de webcam alacam sizce hangisini tercih etmeliyim veya buna benzer kamera tavsiyesi de verebilirsiniz f/p ürünü olursa sevinirim
  13. A

Fifine Ampligame A6T Mikrofon Alınır Mı

selam arkadaşlar bu mikrofon sizce iyi midir kullanan arkadaşlar var mı yada buna benzer kaliteli ses alan mikrofon lazım f/p ürünü olursa sevinirim
  14. A

Hangisini Almalıyım Arkadaşlar Yardımm

selam arkadaşlar youttube oyun videoları çekicem webcam almayı düşünüyorum sizce hangisi kullanan arkadaşlar var mı bunları ? f/p ürün istiyorum bu fiyat aralığında olsun ? https://www.hepsiburada.com/logitech-c270-hd-720p-mikrofonlu-web-kamerasi-siyah-p-HBV0000015OX3...
  15. A

Tiktok para çekme sorunu

tamam reis eyw araştırayim
Geri