hayır o senin sandığın gibi değil işte rx6700 ekran kartı farklı şey rx6700 xt farklı şey sen burda 6700xt den bahsediyorsan eğer onun piyasadaki minimum fiyatı (benim gördüğüm kadar) 7500tl. eğer yok sadece 6700 den bahsediyorsan o rtx 3050 ye denk bir grafik kartı olduğnu düşünüyorum...
Parçaları değiştirilmiş mi değiştirilmemiş orjinal ise alınabilir ama eğer parçaları çıkarılıp dandik ürünlerle değiştirilmişse alıcağın 2. El ucuz samsungdan farkı olmaz diye düşünüyorum.
fark ettiysen altta adet sayıları yazıyor. ve rx kullanmıyorum çünkü rtx 3050 zaten rx 6700 performansı veriyor ve rx 6700 daha pahalı. yazdıklarımı iyice okumanı tavsiye ederim.
anakartın kaç mhz:
8 gb ram a ekleme yapıcaksan ilk ram in hangi marka:
bu soruların cevaplarına göre ram eklemesi yapmalısın yoksa bilgisayarın o rami görmez yada yavaşlayabilir
ellerine sağlık abi inceledim fakat işlemci istediği kadar iyi olsun kasa ve psu çöp o bilgisayar taş çatlasa 1 sene kullanılıp çöp olur eğer psu+kasayı yükseltirsen 10 yıllık bilgisayar olur ve yine 13.000 tl yi aşar (bu konudan dolayı bilgisayar araştırması yapıyorum sadece bilgin olsun diye...
sence nerden toplama pc bakmalıyım önerebilceğin bir site var mı (sinerji biraz pahalıda ordan topladım)
1668437735
teşekkür ederim düşünücem
1668437736
teşekkür ederim düşünücem
intarnetten bilgisayar topladım sizce fiyat performans olabilmiş mi? tasarım ve oyun için fikirlerinizi almak istiyorum:
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci
1 Adet
Anakart
Asus Prime A320M-F 3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
1 Adet
Bellek
Kingston 8GB 3200mhz CL22 DDR4...
sinerji çünkü montaj hizmeti var ve elime pek güvenmiyorum birleştirmede
1668367621
niye hazır sistem bakmıyorsan dersen sinerjide montaş hizmeti 170tl iken kaliteli (genelde) bir hazır pc için 1600tl bir montaj ücreti alınıyor (seni bilmem ama bence çok kazık). araştırıp kendim uygun fiyata...