Ahmet Affan isimli üyenin son içerikleri

1. A

RX 6600 Rainbow Six Siege çökme sorunu

Oyunun ortasında çökmeye başladı giriyorum yine çöküyor 3 kere çöktü oyun nedir sıkıntısı birde radeon uygulamasında yaptığım ayarlar kaydolmuyor çok sinir bozucu
  2. A

RX 6600 Hakkında Sormam Gereken Sorular

Bugün forza horizon 4 oynarken bir anda her şey durdu ve oyundan attı yine girdim menüye girince attı bu defa birde geçenler bilgisayarı açtığımda beklenmedik sistem hatası yüzünden optimizasyon hatası tarzı bir şey alıyordum çözümleri nelerdir.
  3. A

İşlemci Fanını Takarken Çok Bastırdım İşlemciye Zarar Verir mi

bi taraf havada kaldı sıktım vidaları baya fana veya işlemciye zarar gelmemiştir değil mi çalışıyor şu anda yani bir vidayı taktıktan sonra diğer taraftaki onun karşısını bastırmak zorunda kaldım
  4. A

İşlemci Fanını Takarken Çok Bastırdım İşlemciye Zarar Verir mi

Merhaba amd işlemci fanının bir vidasını taktıktan sonra diğer tarafı çok yukarda kaldı bastırmak zorunda kaldım işlemciye zararı varmıdır korkuyorum.
  5. A

Çözüldü✓ RX 6600 Ryzen 5 5500 ikilisine Şu Anda Kullandığım PowerBoost 500W Kullanacığım

Siparişlerim yarın gelecek merak ediyorum sıkıntı olur mu diye kasada (PSU,Ekran Kartı,İşlemci) dahil 10 adet fan var 3 tane sata ssd var benim psu yetermi yada markasından ötürü değişmem gerekir mi? (PSU sertifika yok)
Geri