Yukarıdaki Msı modeli Armor değil. Ventus XS Modeli.
Kart güzel yalan yok ama, sistemimle istediğim performansı alamayacağımı düşündüğüm için 1650 Super'e yöneleceğim.
Diğer Msı modele göre pek güvenemiyorum nede olsa Msı gibi bir marka var karşıda sonuçta. Arada 100 küsür TL fark varken Msı mı almak daha iyidir? Birde ısınma- soğutma anlamında kart bu konuda zaten iyiyse Msı'ı almak yerine Zotac daha mantıklı olur.
1588512409
1650 Super ile işlemcinin...
Başlıktanda anlaşılacağı üzere karar verdiğim Gtx 1650 Super'e birçok kişi aradaki farkın değeceğini söyleyerek 1660 Super almamı tavsite etti. Başta bütçem 1700-1800 TL civarındaydı. 2100-2400 TL arasında değişen fiyatlarda da Gtx 1660 Super olunca iyice kararsız kaldım. Eğer ki değeceğini...
Gün içerisinde yaptığım araştırmalarda bu ekran kartının Msı'ın Ventus versiyonu ile arasındaki farkın 110 gibi bir rakamda olduğunu gördüm. İkisi arasında seçim yaparsanız hangisini tercih edersiniz?
Ayrıca 1800 TL ve civarına kadar bir bütçe ile; (başta sessizlik ve ısınma problemi...
İnternette araştırdığım Rx 580 8gb modellerde ısınma probleminin olması. Fiyat ve performans olarak ayrıca bellek ve bit değerleri açısından oldukça iyi gibi duruyor. Fakat bu paralara ekran kartı verdikten sonra ısınma problemi yaşamak istemem açıkcası. Bu ısınma probleminn MSI Armor...
Arkadaşlar öncelikle yeni bir ekran kartı alacağım. Asus ve MSI markalar arasında Asus RX 580 4GB, MSI RX 580 8GB, Asus RX 570 8GB ve MSI GTX 1650 SUPER Gaming X arasında kaldım. Fiyatları ise birbirlerine oldukça yakın. 1730 TL ile 1877 TL bandında değişiyor. Son nesil olması açısından 1650...