ahmet enes çakırcı isimli üyenin son içerikleri

1. ahmet enes çakırcı

Sevgilime Advent Calendar Yapıcam Yardım lazımm

o dediğini denedim ne s güzel oldu ne yapıştırmsdı dağıldı gitti el yeteneğim hiç yok tahta hiömş olmaz
  2. ahmet enes çakırcı

Sevgilime Advent Calendar Yapıcam Yardım lazımm

sevgilime advent calendar yapıcam ama çok beceriksiz bi insanım kutusunu s harfi şeklinde yapıcam ama yapamıyorum bi kere demedimi elime yüzüme bulaştı nasıl yaparım kutuyı bi arkadaş git marangoza tahta yaptır dedi benimde kafama yattı siz ne diyosunuz kartondan yapılan kutu örneklerinide...
  3. ahmet enes çakırcı

Motosiklet almayı düşünüyorum yardım

https://shbd.io/s/MxaAc7Mg
  4. ahmet enes çakırcı

hocam benelli ye ne diyosun hem ucuz hemde tipi çok hoşuma gidiyor raider biraz küçük geldi gözüme benelli kalıplı duruyor
  5. ahmet enes çakırcı

kullanmayı bilmediğim için otomatik olması daha avantajıma diye düşünüyorum 1760131652 ama kurye tarzı bi motor istemiyorum jübiter öyke bişey mesela
  6. ahmet enes çakırcı

bu benelli 125s hakkında ne dusunuyosunuz veya tvs raider boyumda 1.90 bu arada sırıtırmı
  7. ahmet enes çakırcı

arkadaşlar öncelikle sa 70 k gibi bi bütçem var ama hepsinide motora veresim yok arkadaşımda drift l var takılıyoruz bazı akşamlar gerçekten sarıyo benimde çok hoşums gidiyo bende bi 125 lik almak istiyorum sizce ne almalıyım ve çok alma isteğim var ama kullanmayı bilmiyorum bana bi tavsiye...
  8. ahmet enes çakırcı

İndirimli Nike tn nasıl bulurum

Orijinal Nike air max plus tn alıcam mağazays gittim 8.500 tl bunu internetten farklı sitelerde kuponla falan daha ucuza getiremezmiyim 5-6 aralığına alsam mükemmel olur tn yoksa ise af1 tarzı gündelik her kombine uyucak indirimde olan ayakkabıları atarmısınız
  9. ahmet enes çakırcı

Bronze Gold nasıl olunur

sağol reis bu sorunun cevabıyla yanıp tutuşuyorum 1 senedir
  10. ahmet enes çakırcı

Sizce bilgisayarım ne kadar eder?

hocam 12.5 yazdım 2.gününden 11 veren oldu satayımmı yoksa daha bekliyimmi
  11. ahmet enes çakırcı

Sizce bilgisayarım ne kadar eder?

______________________________ ► Sistem Bilgileri ______________________________ ► Anakart: Asus PRIME H410M-A Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX ► İşlemci: Intel Core i3 10105F 3.70 Ghz 4 Çekirdek 6MB 1200p 14nm ► Ram: Kingston 8GB (2x8GB) Fury Beast 3200mhz CL16 DDR4 ► Ekran Kartı: ASUS Dual Radeon™...
  12. ahmet enes çakırcı

AMD Ekran kartı ayarları nasıl olmalı?

1742741773 Nereden ayarlayacağım hocam?
  13. ahmet enes çakırcı

hocam o kadar mı tırt ya da sistemi zaten pc nin videosunda çok övüyordu aldığım zaman neredeyse pcie 4.0 yaparsan gtx 1660superle aynı performansı verıyodu
  14. ahmet enes çakırcı

görüntü keskinleştirme fps etki ediyomu
  15. ahmet enes çakırcı

ASUS DUAL RX 6500 XT 4GB OC Ekran Kartına sahibim kart çok saçma bir performans göstermekte 1050'le kapışıyorum neredeyse Radeon Software'da sizin yaptığınız bir ayar varmı (Alt+R'yapınca açılan menü) orayı ben hiç ellemedim sizin oyunlarda yüksek fps almanız hiç yaptığınız ayarlar varmı varsa...
Geri