sevgilime advent calendar yapıcam ama çok beceriksiz bi insanım kutusunu s harfi şeklinde yapıcam ama yapamıyorum bi kere demedimi elime yüzüme bulaştı nasıl yaparım kutuyı bi arkadaş git marangoza tahta yaptır dedi benimde kafama yattı siz ne diyosunuz
kartondan yapılan kutu örneklerinide...
arkadaşlar öncelikle sa 70 k gibi bi bütçem var ama hepsinide motora veresim yok arkadaşımda drift l var takılıyoruz bazı akşamlar gerçekten sarıyo benimde çok hoşums gidiyo bende bi 125 lik almak istiyorum sizce ne almalıyım ve çok alma isteğim var ama kullanmayı bilmiyorum bana bi tavsiye...
Orijinal Nike air max plus tn alıcam mağazays gittim 8.500 tl bunu internetten farklı sitelerde kuponla falan daha ucuza getiremezmiyim 5-6 aralığına alsam mükemmel olur tn yoksa ise af1 tarzı gündelik her kombine uyucak indirimde olan ayakkabıları atarmısınız
hocam o kadar mı tırt ya da sistemi zaten pc nin videosunda çok övüyordu aldığım zaman neredeyse pcie 4.0 yaparsan gtx 1660superle aynı performansı verıyodu
ASUS DUAL RX 6500 XT 4GB OC Ekran Kartına sahibim kart çok saçma bir performans göstermekte 1050'le kapışıyorum neredeyse Radeon Software'da sizin yaptığınız bir ayar varmı (Alt+R'yapınca açılan menü)
orayı ben hiç ellemedim sizin oyunlarda yüksek fps almanız hiç yaptığınız ayarlar varmı varsa...