Ahmet Enis isimli üyenin son içerikleri

1. A

FM24 toplam kaç direk vurduğuma nasıl bakabilirim?

FM24'te geçen sezon 40 tane direk vurmuşumdur merak edip bakmaya çalıştım ama hiçbir yerde bulamadım nereden ya da hangi temadan yapabilirim?
  2. A

Fm24 Laliga yabancı kuralı kaldırma

beyler laligada avrupa birliği dışında 4 oyuncu transfer edebiliyoruz bunu kaldırmak istiyorum süper ligde kuralı kaldırırken ne yapıyorsam onu yaptım ama hiçbir şekilde olmuyor lig seçim kısmında uyarı veriyor 18 takım gerekiyor ama 16 tane bulundu tarzı ayrıca editörde kaydederken bu kurallara...
  3. A

TLOU’dan sonra oyunlardan zevk alamıyorum

Beyler hep online oyunlar oynayan biriyken anlık bir kararla ilk hikayeli oyun olarak TLOU1 oynamıştım ondan sonra oyunu alırken de yanında güzel tüm hikayeli oyunları aldım sorun şu ki TLOU dan sonra hiçbir oyun zevk vermemeye başladı ne yapabilirim bi çözümü var mı?
  4. A

Playstation 5 önerisi

Beyler Ps5 almayı düşünüyorum hangi modelini önerirsiniz 2 kol olacak
  5. A

Sadece işlemcimle Fm24 oynayabilir miyim?

Beyler ekran kartımda sorun çıktı ve garantiye gönderdim 1 ay boyunca sadece işlemciyle oynanabilecek oyunlar oynamam gerekiyor elimde AMD Ryzen 9 7900X 4.7GHz 64MB Önbellek 12 Cekirdek AM5 5nm Tray işlemci var ekran kartsız fm oynatır mı? Ayrıca sadece işlemciyle oynayabileceğim oyun öneriniz...
  6. A

Aldığım ekran görüntüleri exr uzlantılı oluyor nasıl düzeltebilirim? ACİL

oyun içinde aldığım ssler png yerine exr uzlantılı oluyor bu yüzden kullanamıyorum yardım eder misiniz
  7. A

Oyun içinde aldığım ssler exr uzlantılı dosya oluyor

The Last of us oynarken aldığım ssler sistemimi değiştirmeden önce .png dosyası olarak kaydoluyordu ama sistemimi değiştirdikten sonra .exr dosyası olarak kaydolmaya başladı ne yapsam sorunu düzltemedim yardım eder misiniz?
  8. A

ARK omzuma aldığım hayvanı indiremiyorum

Beyler omzuma maymunlardan birini aldım indiremiyorum indirme tuşunu bilen var mı?
  9. A

4080 super sistem yorumlama

Zaten siparişi verdiğim için diğer sistemlere bakmanın şuan bir manası yok yine de teşekkür ederim opera konusunda da tasarımı ve özellikleri çok hoşuma gidiyor o yüzden tercihimdir
  10. A

4080 super sistem yorumlama

soğutucu 4k ram ve kasa 1k indirimdeydi itopya fiyatı olarak sadece ekran kartının ventus olması kafamı karıştırıyor 50kya kadar tek seçenek oydu itopyada diğerleri aşıyordu fiyatı ne diyorsunuz?
  11. A

Beyler önümde 2 seçenek var sizce ne yapmalıyım?

Pcde geçirdiğim kadar vakti konsolda da geçiriyorum büyük ekranda oyun oynamak fazlasıyla hoşuma gidiyor o yüzden konsol isteğim var yoksa oyun oynayamayacağımdan değil 1721829931 Tamamdır hocam sistemi de çözmüşsünüz opsiyonlarıyla birlikte hepsini değerlendirip karar vericem çok teşekkürler
  12. A

120/130kya 4080 asus/msi ağırlıklı sistem+oled monitör tavsiyesi

Hocam öneriniz için çok teşekkürler uğraşmışsınız ve tam aradığım olmuş denebilir ama bir sorum daha olacak elimde https://www.dell.com/en-us/shop/dell-27-curved-gaming-monitor-s2721hgf/apd/210-axgw/monitors-monitor-accessories varken sizce oled almam mantıklı mı yoksa o paraya konsolumu mu...
  13. A

2 türlü de oyun oynuyorum hem pc hemde konsol elimde şuan xbox one s var ve artık oyunlara eklenen yeni özellikleri almıyor kararsız kaldığım konu pcyi mükemmel yapmak mı yoksa yanına konsolda mı eklemek 1721829021 Satış konusu çok önemli değil hangisi daha mantıklı olur onu çözemedim
  14. A

Elimde 115-120k arası bir bütçe var bu paraya 4080 süper ile bir sistem mi dizmeliyim yoksa 4060/4070li bir sistem dizip ps5 de mi almalıyım öneriniz ne?
  15. A

120/130kya 4080 asus/msi ağırlıklı sistem+oled monitör tavsiyesi

Oyun için olacak farklı farklı sitelerden toplama konusuna çok yakın değilim siz ne dersiniz
Geri