Evet çok üzüldüm ve şaşırdım son paramla aldım rampage titan 400hz monitör bu gün kargo geldi açtım durum anlattığımdan ibaret nasıl prosedür işler
1774982521
Yok hayır hasae gözükmüyordu kuarken de video çekmedim ama saniyesinde fark ettim inşallah kabul ederler değişimi
arkadaşlar s24 ultra buldum sarı site de 21 k koymuş satıcı dedim 20k olur mu olur dedi kutulu herşeyi tam
ne diyosunuz yd ya seneye bu tek sim 4 ay değil de 2 ay falan yapılır ben mantıken dedim
4+4 çift sim bir de e-sim patlatırım 12 ay a tamamlanır ? ne önerirsiniz
[H2 id='arkadalar+pc+ye+format+attm+da+bios+ayarlar+gider+mi++bilgisi+olan+var+m+']arkadaşlar pc ye format attım da bios ayarları gider mi ? bilgisi olan var mı ? [/H2]
[H2 id='arkadalar+iyi+hnler']arkadaşlar iyi hünler[/H2]
[H2 id='FONTarialben+xbox+yeliinden+oyunu+50+saat+yaptn+sonra+almak+nasip+olduFONT']ben xbox üyeliğinden oyunu 50 saat yaptın sonra almak nasip oldu [/H2]
[H2...
bence alabiliyorsan g27 al temiz g29 daha da iyi kullanıyorum diye değil bilgin olsun kalitesi daha iyi torku falan g29 dan
g27 tuş takımı viteste diye drift falan atarken el freni çekmen daha kolay oluyor ve deri kalitesi daha iyi
hocam bana kalırsa g29 al ben de g27 kullanıcısıyım ve logitech farkı diye bir şey var her ne kadar g29 pahalı olsa da doğruluğu vesaire gayet güzel ancak hor kullanımlarda vitesinde sorunlar çıka biliyor o yüzden farklı bir vites kutusu ala bilirsin
arkadaşlar pc özelliklerim
Rx 7600xt 16gb
İşlemci ryzen 5 7600f olması lazım
Ddr5 sistem
16 ram
Sizce Windows 11 Mİ 10 MU yükliyim şu an 10 yüklü daha yeni yükledim ama 11 e mi çıkartsam