Ahmet Koçaş isimli üyenin son içerikleri

1. Ahmet Koçaş

15.000'e 2k monitör önerisi

Kendi monitörüm arıyordum daha iyisini buldum https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml5a-1ms-300hz-2k-ips-gaming-monitor.html Peşin fiyatına taksitli
  2. Ahmet Koçaş

Öneri HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ?

Biri 384 bit biri 256 bit 7900xtx daha iyi olmuyor mu
  3. Ahmet Koçaş

Daha yeni nesil olsun diye düşündüm 2k 165 hz monitör kullanıyorum
  4. Ahmet Koçaş

Hayır Sİstemim farklı rx6700 var ama yükseltmek istiyorum
  5. Ahmet Koçaş

Yenilemeyi * 1764801581 Bütce değişebilir tavsiyeleriniz ihtiyacım var 1764801626 Şuan amd mi nvdia mı?
  6. Ahmet Koçaş

Sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum fiyatına göre hangi ekran kartı şuan daha mantıklı https://www.epey.com/ekran-karti/karsilastir/842871-997551/asus-tuf-gaming-radeon-rx-7900-xtx-oc-edition-24gb-gddr6_palit-geforce-rtx-5070-ti-gamingpro/
  7. Ahmet Koçaş

Neden linux kullanmıyorsunuz

eğer doğru dağıtıcıyı seçersem hem güvenlik için hemde oyun performansı açısından olumlu tarafları olur mu ?
  8. Ahmet Koçaş

RX6700 Test Sonuçları Hakkında Görüşler

abi merhaba bende de rx6700 lü bi sistem var xt olmayan düz seri acaba tavsiye verir misin performans sorunları vs için parça değiştireyim mi yoksa termal macun takviyesi gibi bişey yardımcı olur mu ?
  9. Ahmet Koçaş

TPLİNK MARKALI MODEMİMİ KABLOSUZ ŞEKİLDE ROUTER YAPMAK İSTİYORUM

önce kablo ile bağlantı kurup ana modemin arayüzünden normal bir bağlantı yolu mu aramalıyım doğru anladım değil mi ?
  10. Ahmet Koçaş

yokmu yardım edebilecek biri ya
  11. Ahmet Koçaş

Fiber internete geçtiğimiz için mevcut kullandığım Tplink archer vr600 markalı modemimi router yapmak istiyorum ama kablo bağlama imkanım yok modemim (router yapılacak olan) iyi olduğunu düşündüğüm için bağlantı ile ilgili sorun yaşamayacağımı düşünüyorum bu modemi mümkünse nasıl kablosuz...
  12. Ahmet Koçaş

YENİ MONİTÖR VİDEOSU HAKKINDA

Haklısınız, elbette stok biter ve fiyat artar ama abdullah abi "belki bundan 2-3 ay sonra, siz bu videoyu izliyorsanız, fiyat 4000 olursa düşünülebilir" diyor daha 1 gün geçmedi Allah aşkına moralim bozuldu ya
  13. Ahmet Koçaş

Son Videoda ki Monitör mü yoksa LG 24GN60R-B mi

fiyatı artmasaydı alınırdı 2. attığın lg ben olsam almam alanlara sormak lazım
  14. Ahmet Koçaş

YENİ MONİTÖR VİDEOSU HAKKINDA

Abi ne zamandır monitörümü değiştirmek istiyorum, sağolsun Abdullah abi yeni videosunda harika bir fiyat performans monitör incelemiş videoda fiyatı 3.200 tl linke bi tıkladım 3900 tl yapmışlar video paylaşılalı daha 2 saat oldu bu ne kadar sinir bozucu bir durum ya Abdullah abiye de burdan...
Geri