Ahmet Küpecik isimli üyenin son içerikleri

1. A

Pc İnternet Arızası

Format atsak düzelir mi peki abi yoksa masaüstü bilgisayarım bu sebeple wireles kulanıyorum onda mı sıkıntı var
  2. A

Pc İnternet Arızası

3 megabayt dan fazla olduğu içşn atamıyorum intwrnet simgesinşn üstünde ünlem var
  3. A

Pc İnternet Arızası

İnternetin hatasıysa 3 md den fazla diyor
  4. A

Pc İnternet Arızası

Aynen bi hata verdi formatı da bilmiyorum 1587235535 Nasıl ping i atıcaz açtım cmd yi
  5. A

Pc İnternet Arızası

Sıkıntı çıkmaz demi yaptım yazdıpınızı sistem geri yüklemesi başlayılıyor yazıyor 1587231950 C klaör hatası verdi
  6. A

Pc İnternet Arızası

Nasıl yapılıyor 1587230622 Sıfırlasam pc yi
  7. A

Pc İnternet Arızası

Cd var bu sorundan sonra cd taktığımda içi dolu gözükğyor basıyorum ama içi boş çıkıyor 1587230035 POLYGOLD MARKASI
  8. A

Pc İnternet Arızası

Kablosuz 1587229580 Acaba kullandığım wireles demi sıkıntı var polgon nun
  9. A

Pc İnternet Arızası

Avast ve avris kullanıyordum ve pc bozuldu onları sildim safe modda ve düzeldi ama internet sıkıntısı devam ediyor 1587229426 Dün de görmüştüm ama bu çözümü cmd açılmıyor garip bir şekilde
  10. A

Pc İnternet Arızası

istersenşz bi resmşnş atayım ama hetalde drivetler kurulu hatta günceledim bile
  11. A

Pc İnternet Arızası

Bağladım ama hetalde ben yapamadım wifi nin kutusundan çıkan sarı kablonun tek ucu eifi ye tek ucu pc ye bağladım internet ışopı dışındakş ışıklar yamıyor 1587228327 Attım modem telefonda çalışıyor heralde sorun oc de de anlamadım acaba wireles mş bozludu 1587228399 Yenifen kurmam için...
  12. A

Pc İnternet Arızası

Kaldırdım somra pc yi yeniden başlattım olmadı
  13. A

Pc İnternet Arızası

Evdeki wifi türktelekom olmadı aynı hata teledon internetim turkcell oda olmado
  14. A

Pc İnternet Arızası

Nasıl yani
  15. A

Pc İnternet Arızası

Sorun bulamıyor
Geri