Ahmet Muhammet Erdoğan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Fan dizilimi nasıl olmalı

merhaba kule tipi fan aldım kasamın üst taraftaki fanına temas ediyordu bende kule nin arkasına taktım. üst tarafdaki fan kasanın içindeki havayı dışarıya atacak şekilde taktim montaj doğru mu?
  2. A

5600X işlemci çok ısınıyor

Strong m4 12X pro 4bakırlı kule tipi soğutucu aldım
  3. A

Kule tipi ne önerirsiniz yada böyle kullansam sıkıntı olur mu performans da düştü 5500 vardı 120 130 fps alıyordum 5600X taktık 90 80 fps i geçmiyor
  4. A

Ryzen 5 5600x işlemcim termalgrizzy kryonaut termal macun la bu derece de stok fan olduğu için mi kaynaklı yardımcı okursanız sevinirim
  5. A

IPhone 15 mi 13 pro mu

Merhaba iPhone 13 pro ile 15 arasında kaldım ikinci el olarak alacağım ikisi de 128gb orijinal içi açılmamış temiz cihazlar fiyatları aynı 35 bin₺ 15 kutu fatura mevcut 8ay garanti pil 88 13 pro kutu fatura garanti yok pil 81 önceliğim kamerası Siz hangisini alırdınız?
  6. A

Termal ped yerine putty sürmek

Bu yorumun hiç hoş değil dostum belki yeterince araştırmamış olabilirim yada gözümden kaçmıştır BU FORM LAR NE İÇİN VAR
  7. A

Termal ped yerine putty sürmek

Merhaba,Asus rx6600xt Dual ekran kartım var termal pedlerni değiştireceğim ama ne kadar aradıysam pad boyutlarını bulamadım termal ped yerine putty sürsem ne olur?
  8. A

Termal ped değişimi gereklimi

Usta şimdi kaç mm alayım kafam karıştı :)
  9. A

Evet yırtıldı üstelik
  10. A

Arkadaşlar merhaba Asus rx 6600xt ekran kartım için bellek ısısı nasıl termal ped değişimi gereklimi
  11. A

Rx6600xt termal ped önerisi

Arkadaşlar merhaba Asus Dual rx6600xt ekran kartıma termal ped değişimi yapacağım ama kaç mm olması gerektiğini bilmiyorum acil yardım
  12. A

Kasa Egzoz fanı dönmüyor

Kasa daha sıfır hocam yeni aldım da fanı söküp yağlayım mı peki
  13. A

Kasa Egzoz fanı dönmüyor

Arkadaşlar merhaba gamebooster kasamın egzoz fanı dönmüyor sys fan a takılacak olan kablo erkek (fanı elimle çevirince dönüyor resimdeki kablo takılı olmasa bile elimle dokununca dönüyor bilen biri yardım edebilir mi i
  14. A

Rx6600xt sıcaklık değeri

Arkadaşlar vram sıcaklığı hangisi oluyor termal ped leri eskimiş kartın değiştirmem gerekir mi
Geri