Ahmet Muhammet Erdoğan isimli üyenin son içerikleri

1. A

IPhone 15 mi 13 pro mu

Merhaba iPhone 13 pro ile 15 arasında kaldım ikinci el olarak alacağım ikisi de 128gb orijinal içi açılmamış temiz cihazlar fiyatları aynı 35 bin₺ 15 kutu fatura mevcut 8ay garanti pil 88 13 pro kutu fatura garanti yok pil 81 önceliğim kamerası Siz hangisini alırdınız?
  2. A

Termal ped yerine putty sürmek

Bu yorumun hiç hoş değil dostum belki yeterince araştırmamış olabilirim yada gözümden kaçmıştır BU FORM LAR NE İÇİN VAR
  3. A

Termal ped yerine putty sürmek

Merhaba,Asus rx6600xt Dual ekran kartım var termal pedlerni değiştireceğim ama ne kadar aradıysam pad boyutlarını bulamadım termal ped yerine putty sürsem ne olur?
  4. A

Termal ped değişimi gereklimi

Usta şimdi kaç mm alayım kafam karıştı :)
  5. A

Evet yırtıldı üstelik
  6. A

Arkadaşlar merhaba Asus rx 6600xt ekran kartım için bellek ısısı nasıl termal ped değişimi gereklimi
  7. A

Rx6600xt termal ped önerisi

Arkadaşlar merhaba Asus Dual rx6600xt ekran kartıma termal ped değişimi yapacağım ama kaç mm olması gerektiğini bilmiyorum acil yardım
  8. A

Kasa Egzoz fanı dönmüyor

Kasa daha sıfır hocam yeni aldım da fanı söküp yağlayım mı peki
  9. A

Kasa Egzoz fanı dönmüyor

Arkadaşlar merhaba gamebooster kasamın egzoz fanı dönmüyor sys fan a takılacak olan kablo erkek (fanı elimle çevirince dönüyor resimdeki kablo takılı olmasa bile elimle dokununca dönüyor bilen biri yardım edebilir mi i
  10. A

Rx6600xt sıcaklık değeri

Arkadaşlar vram sıcaklığı hangisi oluyor termal ped leri eskimiş kartın değiştirmem gerekir mi
  11. A

Ekran kartı termal ped

Asus rx6600xt ekran kartıma termal ped değişimi yapacağım ama. Kaç mm olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  12. A

Ekran kartı overclok

Sıkıntı olmaz demi bu şekilde
  13. A

Ekran kartı overclok

merhaba rx6600xt ekran kartıma overclok yaptım ısı değerleri nasıl sizce
  14. A

Termal macun kalıntısı

Silikon gibi ama sanki gpu nun çevresini korusun diye koymuşlar gibi sert leşmiş
Geri