gerçekten çok fps farkeder mi bu işlemciyi almayı düşünüyorum zaten yüksek ayarlarda oynayan birisi değilim zaten amacın daha rahat oyun ve akşıkan oyun tecrübesi 165 hz monitör aldım fakat şuanki işlemciyle birlikte monitörün desteklediği hz alamıyorum ekran kartı değişmeyi de düşündüm fakat...
1650 super ekran kartı 16 gb ram 550w psu b450mh anakart var şuan kullandığım işlemci r5 1600 valorant oynuyorum fps sorunu yaşıyorum daha yüksek fps alabilmek adına daha akışkan oyun keyfi açısından işlemci yükselticem bütçe 2000-2500 civarı önerileriniz var mı ?
15k bütçeye monitör dahil sistem alıp oyun odaklı olarak kullanmak istiyorum monitör olarakta fps oyunları oynadığım için ona göre bişe önerirseniz sevinirim sistem için en az 4 5 yıl yükseltme yapmadan kullanabileceğim bir sistem önerisi olursa teşekkür ederim
15k bütçe ile monitör dahil sistem alıcam almışken pişman olacağım veya sorun teşkil edicek bişe olmasın istiyorum o yüzden tereddütte kalıyorum yardımcı olabilecek olursa sevinirim değerli görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
15k bütçe ile monitör dahil oyun odaklı f/p sistem almak istiyorum en az 4 5 sene yükseltme yapmadan kullanabileceğim oyunlarda sorun çıkarmıcak bi sistem+monitör tavsiye ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler herkese...
Oyun için kullanacağım f/p sistem önerilerinizi bekliyorum fps konusunda sıkıntı çekmiceğim oyunları rahat ve akıcı bir şekilde oynuyabileceğim bir sisteme ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim nvidia ekran kartlı olursa sevinirim amd ekran kartı sorunlarına maruz kalmak istemiyorum.
kanka kaldırdım o porgram ile ardından tekrar kurdum driverı internetten indirirken windows kendi kendisine grafik sürücüsünü kurdu bende ardından indiriğim driverı kurdum kurarkende bi hata verdi ama ona rağmen kurdu burdaysan bi yardımcı olur musun