arkadaşlar herkese merhaba fivem de %5 oranında hatta bağzen %13 oranında paket losslar alıyorum bunun sebebi nedir bir bilginiz var mı nasıl giderebilirim ben bunu
arkadaşlar kulaklığımın mikrofonu pek iyi değil bende o yüzden fiyat performans bir tane mikrofon arıyorum sizlerden ricam 2000tlnin üstüne pek çıkmayın şimdiden teşekkürler
arkadaşlar pek param yok lütfen güzel bir tane sdd önerin ben valorant cs2 gta 5 fivem minecraft lol gibi oyunları oynuyorum lütfen bunlara bakarak sdd önerir misiniz
reis valla dediğim gibi nasıl kullanacağına bağlı ama ben yine de hala 4000 serisini öneririm saf gücü için ama yine de sen bilirsin
1738364651
reis anakart felan onlardan anlamıyorsan sana tavsiyem kesinlikle hazır sistemlere bakman çünkü en iyi compla geliyorlar ama dikkatlı ol alırken bilen...
aga arkadaşımda olmasa dicem ki haklısın nasıl ısınan bir işlemci değil ya sen hiç işlemciyi hikayeli oyunlarda oynamadın yada hiç testlere felan bakmadın
1738365733
ryzen 5 5600x gibi bir işlemci güneş gibi ısınıyor nasıl ısınmıyor diyebiliyorsun
reis bu işlemci yaz aylarında çok ısınan bir işlemci olduğu için dedim benim arkadaşım da var batı tarafında oturduğumuzdan çok fazla ısınıyor işlemci oda çözüm olarak ilk kule tipi aldı ancak pek bir fark etmedi sonra cloor masterın 240mm sıvı soğutucusunu aldı onu kullanıyor şuanda mis gibi...