Ahmet S isimli üyenin son içerikleri

1. Ahmet S

PC AÇTIĞIMDA ÇIKAN SORUN

Arkadaşlar herkese merhaba bilgisayarı her açtığımda böyle bir uyarı çıkıyor bunu nasıl giderebilirim
  2. Ahmet S

Fivem de paket loss NASIL DÜZELTEBİLİRİM

teşekkür ediyorum
  3. Ahmet S

peki düzeltmenin yolu var mı
  4. Ahmet S

arkadaşlar herkese merhaba fivem de %5 oranında hatta bağzen %13 oranında paket losslar alıyorum bunun sebebi nedir bir bilginiz var mı nasıl giderebilirim ben bunu
  5. Ahmet S

Fp mikrofon önerisi maximum 2500tl

arkadaşlar kulaklığımın mikrofonu pek iyi değil bende o yüzden fiyat performans bir tane mikrofon arıyorum sizlerden ricam 2000tlnin üstüne pek çıkmayın şimdiden teşekkürler
  6. Ahmet S

3500 TL M.2 SDD ÖNERİSİ 2TB

reis anakartım asus prime a620k rtx 4060ti 16 gb ram 500gb m.2 sdd var
  7. Ahmet S

eywallah reis bakıcam teşekkür ederim
  8. Ahmet S

arkadaşlar pek param yok lütfen güzel bir tane sdd önerin ben valorant cs2 gta 5 fivem minecraft lol gibi oyunları oynuyorum lütfen bunlara bakarak sdd önerir misiniz
  9. Ahmet S

5080 sistem dizme yardım lazım

reis valla dediğim gibi nasıl kullanacağına bağlı ama ben yine de hala 4000 serisini öneririm saf gücü için ama yine de sen bilirsin 1738364651 reis anakart felan onlardan anlamıyorsan sana tavsiyem kesinlikle hazır sistemlere bakman çünkü en iyi compla geliyorlar ama dikkatlı ol alırken bilen...
  10. Ahmet S

30.000 TL Hazır/Toplama Sistem Önerisi

aga arkadaşımda olmasa dicem ki haklısın nasıl ısınan bir işlemci değil ya sen hiç işlemciyi hikayeli oyunlarda oynamadın yada hiç testlere felan bakmadın 1738365733 ryzen 5 5600x gibi bir işlemci güneş gibi ısınıyor nasıl ısınmıyor diyebiliyorsun
  11. Ahmet S

reis bu işlemci yaz aylarında çok ısınan bir işlemci olduğu için dedim benim arkadaşım da var batı tarafında oturduğumuzdan çok fazla ısınıyor işlemci oda çözüm olarak ilk kule tipi aldı ancak pek bir fark etmedi sonra cloor masterın 240mm sıvı soğutucusunu aldı onu kullanıyor şuanda mis gibi...
  12. Ahmet S

reis yukarıya yazdım
  13. Ahmet S

Kadanteknoloji.com güvenilir mi?

reis biraz araştırdım ama pek güvenilir değil bence pek güvenme derim
  14. Ahmet S

Yardım İnternette düşüş çekmeme Türk Telekom

reis valla türk telekom türkcell vodafone bunlar ana hatlar ama en sıkıntılı kişiler bunlar 3 de birbirinden beter
  15. Ahmet S

Modem arayüzünden yanlışıkla internetleri sildim

reis onu müşteri hizmetlerini arayıp yapmalısın
Top Bottom