Ahmet Sevinç isimli üyenin son içerikleri

1. Ahmet Sevinç

Diş muayenesi ortalama ne kadar tutar?

klinikten kliniğe fiyatlar aşırı değişiyor üniversite hastenesinde geçen sene 3000 falan istemişlerdi bu yıl 2000'e yaptırdım çürüklerdede fiyat değişir hatta derinse kanal tedavisi ve 3d imalatlı dolgu gerekebilir
  2. Ahmet Sevinç

🔥İndirim 10 Adet Deodorant 🔥 625₺ (Roll On/ Deodorant / Parfüm Ürünlerinde Kupon Kombosu )

valla hocam para yok sonraki imdirimlere kaldım bir tiner bir deodorant yap hocam öyle dene 😂
  3. Ahmet Sevinç

9. Sınıf için en iyi okuyarak öğrenme şekli?

görkem hoca bencede iyidir ama hoşlanmıyorum diyince yazdım öyle 1766080926 yumurtasıyla derken hocam 😅
  4. Ahmet Sevinç

🔥İndirim 10 Adet Deodorant 🔥 625₺ (Roll On/ Deodorant / Parfüm Ürünlerinde Kupon Kombosu )

hepsinden az bi çek hocam bekliyorum aromatik değerlendirmelerini
  5. Ahmet Sevinç

hangileri güzel hocam axe apollo seviyorum biliyorsanız ona göre önerseniz
  6. Ahmet Sevinç

Mc Donalds Yılbaşı oyunu

Arkadaşlar selam MC yılbaşına özel ayın 31'ine dek sürecek olan bir oyun çıkarmış sorular "hangi burgerin kendisine özel hardal sosu vardır","hangisinin köftesi patatesten yapılır", "mc chicken eti tavuğun hangi bölgesinden yapılır" gibi sorular var ama chatgpt'nin sohbet modu ile verilen 40...
  7. Ahmet Sevinç

9. Sınıf için en iyi okuyarak öğrenme şekli?

Görkem şahinde makaranın kıralını yapıyorda neyse
  8. Ahmet Sevinç

Avrupa Rusya'ya Saldıracak Mı?

Rusya avrupaya saldırmayacağını , böyle bir niyetlerinin olmadığını ukrayna için barış görüşmelerinden beridir söylüyor ancak avrupada ki bazı ülkeler ( polonya , baltık ve iskandinav ülkeleri gibi ) ve avrupalı teknotratlar ( ursula gibi ) rusya ile savaşın çıkmasını destekleyecek hamlelerde...
  9. Ahmet Sevinç

Arkadaşa hediye tavsiyesi

Hocam bana kalsa stetoskop alırdım ancak diğer arkadaşlarıma danışınca küfür gibi olur dediler ondan yastığı falan ben almam daha güzel bir hediye önerin lütfen
  10. Ahmet Sevinç

Arkadaşa hediye tavsiyesi

Arkadaşlar selam bir kız var ona yılbaşı çekilişinde hediye almam lazım , biliyorum kişisel özelliklerine göre en iyi hediyeyi ben alırım ama bende o kadar tanımıyorum kızı 😁 . Tıp okuduğundan stetoskop almayı düşündüm ama diğer arkadaşlarım önermedi , en sonda ucuz diye kablosuz hoparlör...
  11. Ahmet Sevinç

İTÜDE VEYA YTÜDE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ OKUYUP İŞSİZ KALINIR MI

hocam parası bayağı iyi ancak karada birkaç ay kaldığınız dönemler oluyor o periyodlardada ödeme almıyorsunuz ona göre düşünün isteğiniz olması güzel ama aile gibi konularda çekeceğiniz yalnızlığı bilerek düşünün ayrıca arkadaşların dönmesi için " cevapla " ya basın ya da @ işareti ile adını...
  12. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Assassin's Creed Shadows 585₺!

unity'yi alın pişman olmazsınız , ucuz zaten
  13. Ahmet Sevinç

2025 Yılında dil bölümü seçmek mantıklı mı?

robotların öğretmenliğin yerini alacağını düşünmüyorum devlette atanmayı beklemeye okeysen okunur
  14. Ahmet Sevinç

Tıp fakültesi kazanmış öğrenciler

baykuş
  15. Ahmet Sevinç

Tıp fakültesi kazanmış öğrenciler

Katılmıyorum hepsi değil
Geri