Ahmet Sevinç isimli üyenin son içerikleri

1. Ahmet Sevinç

Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

hocam days gone'ı days gone yapan zaten o zombi sürülerinden kaçarkenki gerilim ama zaten silahlar iyileştikçe hem daha keyifli oluyor hem daha eğlenceli oluyor ilk oynadığımda o kadar çok beğenmiştim ki anlatamam . Dying light'da kıytırık 2 zombi için ne biçim uğraştığını bir bilsen days gone...
  2. Ahmet Sevinç

Görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum

Ahmet adına yakışmıyor şu yaptığın
  3. Ahmet Sevinç

Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

days gone bana zombi türünü sevdirdi onu oynadığımdan beri tlou ve dying light gibi oyunları oynadım
  4. Ahmet Sevinç

Resident Evil Requiem almayı düşünenlere..

Bana verin ruhunuza 2 fatiha 4 ihlas üstünede ekstradan 1 sübaneke okurum 😂 ( şaka amaçlı yazdım benim almak gibi bir niyetim yok 😁 )
  5. Ahmet Sevinç

Bize Ulaşın Çalışmıyor mu?

Başka forumlara bakın diyor arkadaş 😂
  6. Ahmet Sevinç

Sigara içenler pişmanmısınız ?

Pepsileri götüre götürede bırakamazsın hocam 😅 . Tadı diğer çakma kolalara göre daha iyi bağımlılık ile mücadele için ideal . Ayrıca fiyatıda uygun
  7. Ahmet Sevinç

Sigara içenler pişmanmısınız ?

Hocam bende yemek yanında genelde içiyorumda bağımlılık yapması normal değil . Le cola'ya başlayın istemesenizde bırakırsınız 🤣
  8. Ahmet Sevinç

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

kodu aldım teşekkürler
  9. Ahmet Sevinç

Temha1507 , teşekkürler hocam
  10. Ahmet Sevinç

Katılıyorum
  11. Ahmet Sevinç

Iran ve israil arasındaki AŞK (ihtiras, kıskançlık, intikam, tiyatro)

Nato üyesi olunca batı bize bir şey yapmayacak diye bir şey yok , tek bir istisnası var oda Arap baharının yaşanmamış olması ancak ondan 5 yıl sonrada darbe girişimi denendi , 2018'deki ekonomik olaylar ve yıllarca pyd'ye verilen destekle zaten ezelden beri Türkiyeye operasyonlar , oyunlar...
  12. Ahmet Sevinç

Dünyada olan son gelişmelere göre sizce Türkiye nasıl bir yol izlemeli?

Ben açıkçası çok büyük bir olay beklemiyorum ; iç savaş , kitlesel göç gibi durumlara varacak kadar . Anca rejim değişir onunda Türkiyeye zararı dokunabilir , dokunmayadabilir ancak önlem olarak İran sınırında büyük önlemler alınmalı , bir göç dalgasını daha bu ülke kesinlikle kaldıramaz
  13. Ahmet Sevinç

Kyk kredi nasıl dondurulur?

Arkadaşlar merhaba okulu dondurdum ve kyk'yıda donduracağım ancak nasıl yapacağımı tam anlamadım ve bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  14. Ahmet Sevinç

Kentsel dönüşüm ne zaman biter ?

olsun hemde bol
  15. Ahmet Sevinç

Kentsel dönüşüm ne zaman biter ?

Hocam bende en az 2 en fazla 4 5 yılda bittiğini gördüm . Ses olmasında toza razıyım yani
Geri