Ahmet Sevinç isimli üyenin son içerikleri

1. Ahmet Sevinç

Size Huzur Veren Sesler

bunla uyuyorum genelde 2. olarak ise bu şarkı ( huzur vermiyor ancak seviyorum )
  2. Ahmet Sevinç

YKS KANAL TAVSİYESİ LAZIM

eskiden olsa eyüp b derdim ancak şimdi izleyince adamın cümleleri bazen bozuk oluyor ve anlamakta zorluk çekebiliyorsun . Ama genede öneririm iyi öğretiyor
  3. Ahmet Sevinç

Abur cubur larda yaşadığınız en garip olay varmı

lahmacun tava 😂
  4. Ahmet Sevinç

CHP Milletvekili Tuncay Özkan: “Oyun Lobilerine Yenilen Sizsiniz.”

chp zaten kendisini 2028'de gene seçtirmemek için çabalıyor Mhp'nin yok yere %10 oy alma sebebi hem chp'ye hemde aka oy vermemek içindi . Başka muhalifleride baskılayarak tek olmayı hedefliyorlar ama her şeyin içine ediyorlar . Sonrada boş beleş garanti oy gelen yerlerdende şu adamlar...
  5. Ahmet Sevinç

Kişiliğini Sevmediğin Ama Müziğini Sevdiğiniz Biri Var Mı Yine De Dinler Misin?

ezhelin çoğu şarkısını severim ama kişiliğini sevmem . Dinlememem gerekir ama dinlerim çünkü canım sıkılıyor . Fakat sanatçıların yaptıklarının işlerinden bağımsız incelenmesi gerektiği fikrini doğru bulmuyorum çünkü sanatçılar kitleleri etkileme gücüne sahip insanlar olduklarından icraatleri...
  6. Ahmet Sevinç

🚨Dünya Kupası Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor!🚨

kolon arkası biletler o fiyata evet 😂 Şaka bir yana geçen satışlarda o civarda bulmuştum ama açılış muhtemelen 750 dolar civarı olur ama saniyeler içinde tükenebilir . Erkenden girip sırayı beklemek en mantıklısı
  7. Ahmet Sevinç

Ticaret Fikiri Deneme #1

hocam hani evden atılmıştın galiba yatsıyı cemaatle kılmayı kabul ettin 😂
  8. Ahmet Sevinç

🚨Dünya Kupası Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor!🚨

Gider bizim kongo özbekistan maçında 320 dolar karımız olacak an itibariyle 1776803663 Türkiye maçları minimum 350'den başlar onlarda iyimser rakamlar
  9. Ahmet Sevinç

85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

bu sene tekrardan gireceğim ama tahmini 20k geri atar gibi
  10. Ahmet Sevinç

Ah ah reis ben geçen sene tercih yaptım 😭
  11. Ahmet Sevinç

babanın 45 obp'si var:cool:
  12. Ahmet Sevinç

🔥İndirim DayZ Cool Edition paket 118.50 TL Kaçırma 🔥🔥🔥

arkadaşlar daha dün almıştım store'dan ancak yükleyemediğimi vs. söylemiştim ancak artık kontrol ettiğimde yükleyebiliyorum store'dan alabilirsiniz
  13. Ahmet Sevinç

https://hizliresim.com/upload-success https://hizliresim.com/upload-success https://hizliresim.com/upload-success hocam satın aldım store'dan ama dayz paralı gözüküyor tıklayınca
  14. Ahmet Sevinç

hocam evette ana oyunda 550 tl gözüküyor
  15. Ahmet Sevinç

attığın linkte pc destekli demiyor bende ama mc store'dan alınca pc destekli diyor
Geri