Arkadaşlar merhaba İstanbul Bakırköy'e yaşıyorum ve benim evimin çevresindeki 2 ev dönüşüme girecekmiş ( reklam afişlerini asmışlar 😭) . Sorum şu bu reklam afişleri asıldıktan ne kadar sonra başlar inşaat ve tahmini ne zaman biter . Ayrıca ağır ağır söveceğim şeyler nedir deneyimli arkadaşlar...
ben zamanında öyle ayakkabıcıdan almıştım- hazır satılıyordu ama tam düz tabanlılar içindi- tabanı sert cart curt , cırt cırtlı 1960'lardan kalma tasarımıyla mal mal giydim . Benim senin kadar ağrılı sorunum yok hatta kilodan düz taban olduğumu söylemişti doktor ancak yinede ayakkabı hiçbir işe...
abd için biliyorum onun için konuşacağım avrupa ülkelerindede temel birkaç fark dışında aynı
Sat sınavı her okul için geçerli değil ancak obp vs. önemli ve senden istiyorlar ( belgenin adını unuttum ancak derslerden kaç puan aldığını gösteren bir belge var o lazım işte ) . Ayrıyatende bir dil...
Nüfus müdürlüğüne gidiyorsun randevu alıp ordada parayı nereye yatırmak gerektiğini söylerler zaten veya kimlik kartı bedeli ödeme diyince hemen çıkıyor . 1 tane foto yeterli
1769101598
Fazla detay yazmışsın reis bunları bizde bilmiyorduk 🤣
Gelişen teknolojiyle insanların tembelleştiğini düşünüyorum özelliklede namaz gibi ibadetlerde çünkü elimizdeki telefon , oynadığımız bilgisayar vs. daha tatlı geliyor ve bırakmak istemiyoruz . Kültür emperyalizmininde önemli bir etkisi var , başta Amerikan ve ardından Japon filmleri ...
Merhaba yazılan 1-2 şeyi okudum ve aşırı tekniğe girdiğinden bazı yerlere bakmadan geçtim yanıt verdiyseniz affola şimdiden . Evi küçülterek verme olayı doğru mu ? Doğruysa her ev için mi ya da gerekli koşulları sağlayanlar için aynı ebattan devam mı? Birde koşullarrın sağlanıp sağlanmadığını...