ahmet.yasinnwq0 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Xiaomi mi band 9 tarihi türkçe nasıl yaparım

Yok değiştirdim hepsi ingilizce
  2. A

Xiaomi mi band 9 tarihi türkçe nasıl yaparım

Bilekliğin ana ekranında friday tuesday falan yazıyor türkçe çarşamba perşembe yazmasını istiyorum uygulamasında öyle bir ayar yok bilen varmi nasıl düzeltirim.
  3. A

Samsung Şarj Aleti Neden Mediamarkt'ta Daha Ucuz?

Samsung un kendi sitesinde şarj aleti daha pahalı mediamarkt da daha ucuz sebebi ney
  4. A

ATABERK DOĞAN'ın Bu Telefon Şakasını Bulabilen Var mı?

ataberk doğan ın telefon şakası yaptığı muhacir çeltikçi recep i bulan varmı
  5. A

Yardım Masaüstü bilgisayara hangi tür sata ssd

ikiside uyumlu mu? olur yani
  6. A

anladım peki 2.5 ve 3.0 arasındaki fark nedir 1744139363 birde aklımda sata ssd var zaten onu almayı düşünüyorum kioxia exceria 480 gb 2.5
  7. A

M2 ssd var bende zaten adata legend
  8. A

Teşekkürler. Takması basitmi ben takabilirmiyim kablo falan lazımmı müsait olduğum zaman anakartın fotosunu atsam bakarmısınız
  9. A

Takma yeri varmı ama bide daha mı iyi olur
  10. A

Gigabyte a520m k v2
  11. A

Kioxcia 3.0 480 gb sata ssd bilgisayarımda uyumlu olurmu https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-480gb-exceria-serisi-sata-3-0-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma.html Bir de fotoğraflardaki hangi yere takıcam 1744133970 Resmi yükleyemedim dosya çok büyük diyor
  12. A

Minecraft rüzgar patlaması büyüsü nereden bulunur

bu büyü köylülerdenmi çıkıyor yoksa trail chambers lerdenmi büyü masasındada çıkmıyor nerden bulunur ?
  13. A

ctrl windows tuşu Alt tuşu çalışmıyor

başka klavye takıp denedim yine çalışmıyor bilgisayardamı sorun var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
  14. A

BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ ACİL YARDIM

bilmiyorum hocam bişey indirmedim son bi kaç gündür. İndirdiğim yerlerde güvenilir yerler oluyor
Geri