ahmet3436 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sistem upgarede önerisi am 5

sahibindene koy bilgisayarcı ölü fiyat verir
  2. A

2 El Anakart Sattım Alıcı Geri İade İstiyor

Peki hocam bu sorunla ilgili garanti bişey yapıyormu garantisi vardı anakartın garantiye yoluyacaktı tamir yada değişim yapıyormu bi bilginiz varmı hocam
  3. A

Bilgisayarcıda öyle demiş galiba akşam çalışıp sabah çalışmaz demiş sağlam olsa bile durduk yeremi böyle oldu yoksa başka birşeymi etki etti anakarta anlamış değilim akım geçmiyor demiş bakalım servis ne diyecek
  4. A

Çalıştığına dair fotoğraf vardı videosu yoktu sistemin işlemcimi sattığım gün çekmiştim onuda o gün hepsini söktüm kullanıyordum daha o zamana kadar işlemciden 1 gün sonrada anakartı alan kişiye satmıştım fotoğrafta tarihini gösterip filan atmıştım
  5. A

Bendeyken ürün çalışır durumdaydı öyle söktüm zaten diğer gün sattım fotoğraf filan vardı video yoktu tarihini göstermiştim söktüğüm gün 1 gün sonrada o almıştı Nasıl taktıysa artık kısa devremi yaptı ne yaptıysa artık kart bilgisayarcı anakartın biyerine güç gitmiyormuş demiş kuzey köprüsü ne...
  6. A

Valla hocam bilmiyorum bendeyken anakart sağlam çalışıyordu eleman takmış çalışmamış epey uğraştım dedi bilgisayarcı anakartın biyerine güç gitmiyormuş demiş voltmetre ile bakmış bununda tamiri filan olmaz demiş neden böyle olmuş onu bilmiyoruz garantisi vardı oradan olumlu bi cevap alır...
  7. A

Son olarak hocam garantiye yollayın dedim orada yardımcı olurlar inşallah
  8. A

Arkadaşlar iyi akşamlar am5 geçmek istediğimden işlemci anakart ve ramlarımı satmıştım işlemcimi sattıktan 1 gün sonra anakart ile ram sattım sattığım parçalar çalışıyordu sağlamdı anakart 5 ay önce aldım max 2 ay filan kullanmışımdır garanti fatura filan tamdı sıfıra yakındı fotoğraf filan...
  9. A

Yardım 85K Gaming Leptop Önerisi

5000 serisini bekleyemiyecez ya şuanki piyasa göre hangisin alınır bu fiyata
  10. A

ne kadar sürede çıkar 5000 serili leptoplar
  11. A

İyi akşamlar arkadaş için Gaming laptop alacağız bütçesi Max 85k bu fiyatı hak eden Gaming laptop arıyorum ısınma problemi olmayan sogutması iyi olan fiyatına göre en iyi donanıma sahip laptop önerileriniz nedir?
  12. A

Yardım GSCOL G-240 Sıvı Soğutucu alınır mı?

Bu modeli nasıldır peki soğutma konusunda
  13. A

Siparişini verdim hocam o zaman
  14. A

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-frozen-prism-argb-siyah-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,453095824.html Bu soğutucuyu aldım sizce nasıldır r7 5800x3d için yeterli olurmu
  15. A

240mm destekliyor kasa
Geri