Çok iyi anladım abi demek istediğini ama benim de problemim şurada ben neye hevesim olduğunu bilmiyorum bilgisayara hevesim var evet ama yazılım mı yoksa web tasarım mı geliştiricisi mi vs. bilmiyorum bunlardan hangilerine hevesim olup olmadığını nasıl anlayabilirim bunun hakkında bir tavsiyen...
Hocam dedikleriniz doğru da ben öyle yüksek puanlı kaliteli üniye gitmedim ki zaten ben ünide harcayacağım boş zamanı bir işte meslek sahibi ustalığı edinirim ona harcarım senemi değerlendiririm üniversite mezunları belirli statüsü yüksek üniler hariç hangisi iş buluyor geliştirende aynı...
Hocam okuduğum bölüm öyle aman aman bir şey değil fasa fiso yani sırf üni olsun diye gittim onun için yazıyorum zaten üni mezunlarının birçoğu işsiz ayrıca nitelikli okullardan nitelikli bölümlerden mezun olanlar işe alınıyor o yüzden bu konuyu açtım zaten senin bir önerin varsa lütfen...
Herkese iyi günler umarım iyisinizdir hemen konuya geliyorum uzatmayayım üniversite okuyorum gerçekten gına geldi bırakmak istiyorum hem kyk yurdundan dolayı hem maddiyattan dolayı hem de aileme yük oluyorum fazlasıyla buradan mezun olunca bir şey de olacağımı pek sanmıyorum bayağı bi düşünce...