Hocam part number a baktım zaten, konunun başında model numarası olarak bahsettiğim M471A1K43DB0-CWE modeli cpu-z de part number kısmında gözükendi ve internette bu model hakkında neredeyse hiçbir şey bulamadım, sürekli M471A1K43DB1-CWE bir kaç yerde rastladım ama direkt aynı modele onlardada...
Cpu-z çip üreticisi samsung olarak gözüküyordü seri numarasını hatırlamıyorum. RAMleri laptoptan çıkardım laptopın orjinal RAMlerini taktım, şuanda geri takıp kontrol etmem zor olucaktır.
İnternet üzerinden M471A2K43EB1-CWE model Samsung RAM'ini satın almıştım onun yerine M471A1K43DB0-CWE model Samsung RAM'i geldi. Laptopa taktığımda CPU-Z de satın almak istediğim RAM'le aynı değerlere -16 GB, DDR4, 3200MHz, CL22- sahipti. Fakat içim yine de rahat etmedi modeli internette...
Yenilik beklemiyorum zaten hocam tek umudum Nemesis'in cidden iyi işlenmiş olması çünkü Resident Evil serisindeki en fazla potansiyele sahip boss benim için.
Resident Evil 3 internette herkes gömüyor ve Metacritic'de de çok yüksek bir puan almamış. Oyunu almak istiyorum çünkü nemesis cidden çok mükemmel bir bosstu. Çoğu kişi Nemesis'in remake de harcandığını söylüyor, mesela Resident Evil 2'de ki mr. X çok mükemmel ve gerici bir bosstu; mermiler...