ahmet_1 isimli üyenin son içerikleri

1. A

FC25 donuyor Nasıl Çözülür?

FC25 2.yarıya başlarken donuyor. Bugün başladı donmaya. Sürücüler güncel. Sürücüleri güncelledikten sonra başladı. Bu durumu nasıl çözerim? Nvida app vs sildim forumda yazıyordu ayarları düşürdüm yine olmadı. Oyun donduğunda aç kapa yapmam gerekli.
  2. A

Bannerlord Empires of Europe 1700 modu çöküyor

Bu modlar kurulu. Oyun açılıyor ama yeni sefere tıkladığımda hata veriyor ve kapanıyor. Durumu nasıl çözerim?
  3. A

Ethernet kablosu çalışıyor ama İnternet yok

Dün ağı sıfırla yaptım pc ve ondan sonra İnternet bir daha gelmedi. Ethernet kablosu turuncu yanıyor ama İnternet yok ne yapmalıyım?
  4. A

Bilgisayar ağı tanımıyor

İnternette sıkıntı olduğu için "ağı sıfırla" yaptım. Daha sonra Ethernet kablosunu tak çıkar yaptım. Ama ağ hâlâ tanımlanmıyor.
  5. A

Witcher 3'te en iyi zırh seti nedir?

Oyunu yeni oyun+ modunda ölüm marşında bitireceğim. Bu yüzden buna uygun en iyi Witcher zırh seti hangisi?
  6. A

Msi pro h610m e anakartta sata 3 sdd girişi nerde?

Sata veri kablosunun Anakarttaki yerini bir türlü bulamadım. Nerde bu giriş?
  7. A

Imperator: Rome'da donanma nasıl yapılır?

Roma medeniyeti ile oynuyorum. Nerdeyse bütün İtalya'yı birleştirdim ama donanmam olmadığı için adalara çıkamıyorum. Nasıl donanma yapabilirim?
  8. A

20000-25000 arası laptop önerisi

Abim üniversite için alacak 25bin TL bir bütçesi var bir aşağı bir yukarı. Genel olarak bir Valorant oynarım diyor birde dizi film izler.
  9. A

Alan Wake 2 Alınır mı?

Epic Games'de 450 TL sizce alınır mı?
  10. A

LOUD RUN oynanmıyor nasıl çözerim?

Tek başıma girdiğimde oluyor yani tekli lobide ama arkadaşlar ile olmuyor oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim?
  11. A

HOI4 DLC satan CD key sitesi var mı?

Steam CD key gerekli. Özelikle man the gun ve blood alone DLC'si satan bir key sitesi var mı?
  12. A

Cyberpunk 2077 10TL'ye alınır mı?

Kabasakal'dan alacağım hesap paylaşımlı şekilde daha önce bu siteden hesap paylaşımlı bir oyun alan varsa yardımcı olabilir mi?
  13. A

Gamekolik'ten 80 TL'ye Cyberpunk 2077 alınır mı?

hesap şeklinde okuduğum kadarıyla güvenilir.
  14. A

Gamekolik'ten 80 TL'ye Cyberpunk 2077 alınır mı?

Gamekolik'te şu anda 80 TL sizce alınır mı?
  15. A

HOI4 almanlara sudet bölgesini vermeyince savaş açar mı?

Bende AXİS teyim.
Geri