Hocam 1234 0000 gibi basit şeyleri denediniz mi? Eğer uğraşlar sonucunda bulamıyorsanız bilgisayarciya 700,800 liraya bios sıfırlama işlemi yapılıyor diye biliyorum.
Hocam ben honor 200 kullanıyorum. Bende arayüz konusunda endişeyle geçmiştim ama pişman değilim. Çok temiz akıcı bir arayüzü var. Her arayüzün farklılıklarından dolayı bir alışma süresi olur ama güncellemelerle çok gelişiyor gerçekten. Bence pişman olmazsınız. Düşük verimle uzun yıl...
Sorun sizce her şehirde olmaması mı? Ayrıca örnek monsterın bursada izmir de ve istanbulda birden fazla servisi var. Tek endişem sadece istanbulda olması değil. Acer servis için çok fazla şikayet olması ve güven vermemesi. Ayrıca güzel olsa bile kargoda bir parça zarar da görebilir. Servise...
Acer servisi hakkında çok fazla kötü yorum var ve servisi sadece İstanbul'da var. Kargoyla bilgisayarı gönderirken oluşabilecek hasar riski ve birkaç hafta kalmasıda cabası. Sıfırı 30k olan bilgisayardan 50k tamir ücreti isteme, ssd yükseltme işleminden dolayı garantiden çıkma ihtimalide var...
Yeni bir güncelleme bilgisayarı şarjdayken açtım ve kendi kendine bileşen görüntüleyicisini açtı sonra bilgisayarım dondu. Mouse, touchpad, alt f4 hiç bir şey çalışmadı. Kullanmadım. Sonra mecbur güç tuşundan kapattım. Sarjdan çıkarıp açtım bu sefer acer ekrani geldi ve yükleme çarkı dondu ve...
Merhaba.
Acer Nitro 5 AN515 model laptopuma 1 TB Kioxia Exceria Pro SSD taktım. Sorunsuzca kurdum. Birkaç gün sonra şehir dışından eve döndüğümde bilgisayarımdaki Windows 11 Pro'nun dosyaları bozulduğu için bilgisayarı açamadım. Gelişmiş seçenekler çok sınırlı ve işe yaramayacak ve bilgisayarı...
Merhabalar
Kioxia exceria pro 1 tb almayı düşünüyorum ama laptop sahibiyim ve çok ısınan bir ssd diyorlar. Wd blue sn580 almayı düşünüyordum ama exceria pro çok daha iyi. Tek tereddütüm fazla ısınıp olumsuz etki yaratması. Acer nitro 5 model bir laptop için alınır mi sizce? Soğutucu blok...
Merhabalar.
Org çalmayı öğrenmek istiyorum ama hiç bilgim yok diyebilirim. Çok bütçem yok, profesyonel bir şey de istemiyorum. Fiyat veremiyorum çünkü bu piyasayı bilmediğim için saçma bir bütçe belirlemek istemiyorum. Zamanla bütçeyi arttırırım fazla olursa. Yakın zamanda bir rehber veya forum...