Ahmet_Emir isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yeni mouse aldım iyi mi?

Almadan önce yazsaydınız en azından hayır dendiği zaman başka bir mouse alabilirdiniz. Aldıktan sonra iyi veya kötü olması pek bir şeyi değiştirmez.
  2. A

Yardım Şu klavye alınır mı ?

Hocam bazı modellerin hala satışları var sanırım.
  3. A

Yeni başlayan birisi için org önerisi.

Merhabalar. Org çalmayı öğrenmek istiyorum ama hiç bilgim yok diyebilirim. Çok bütçem yok, profesyonel bir şey de istemiyorum. Fiyat veremiyorum çünkü bu piyasayı bilmediğim için saçma bir bütçe belirlemek istemiyorum. Zamanla bütçeyi arttırırım fazla olursa. Yakın zamanda bir rehber veya forum...
  4. A

1000 tl bandında mouse önerisi

Hocam 200 300 lira ekleyip vxe r1 se gibi mousları almak daha mantıklı. Temudan indirimli ajazz aj159 pro falan da bakabilirsiniz. Artık onlar eski nesil kaldı çoğu açıdan.
  5. A

Yardım 8Mpbs İle Oyun Nasıl Yükleyebilirim?

Hocam eskiden fiber yokken 0.8 ve nadiren 2 mb indirne hızım vardı ve fazlaca pingim vardı. Sırf internet yüzünden valorant falan oynamıyordum. Zaten yetersiz birde dengesizse baya ping çıkar.
  6. A

Hocam o zaman zor ama arkadaşımında alt yapısı çökmüştü. Yaklaşık 40, 50 mb download alıyordu. Dediğim gibi bulabilirseniz yükseltin eğer yoksa akşamdan indirirsiniz. Hikayeli oyunlar oynarsınız. Yoksa ping çok fazla olur. Zevk alamazsınız.
  7. A

8 mb yerine 32 mb internet alırsınız? Bu soru ciddi miydi şaka mıydı?
  8. A

Ne kadar var? 8 mb le 50 gb Lık oyunu gece açık bırakırsan 1,2 güne indirirsin ama online oyunlar sıkıntı. Taahhüt değişene kadar single player takıl.
Top Bottom