ahmet_faruk isimli üyenin son içerikleri

1. A

Lolde Daha Fazla FPS almam İçin Hangi Donanımı Yükseltmeliyim (Slim Kasa Pc)

Slim kasaya önerdiğiniz bir kart var mı? Yada bir süre idare etmesi için temizlemeyi önerir misiniz?
  2. A

Slim kasa kullanıyorum. Normal ekran kartları kasaya sığmıyor :( 1758138168 Sıcaklık değerleri böyle geldi. lol 30 fps e düştü. En düşük ayarlarda.
  3. A

İlk başta oyun oynamak gibi bir planım yoktu. Kendisi de ona göre toplamıştı. Ama ilginiz için teşekkürker
  4. A

Hemen bakıyorum. Oyun oynerken mi yapmam lazım?
  5. A

Bir abi topladı. Muhtemelen sıfır değildir çünkü baya ucuza geldi.
  6. A

Alalı 1 sene olmadı ilk başta kasmıyordu. Ama 6 ay kullandıktan sonra yavaşlamalar başladı. Biraz araştırdım SSD 256 gb olduğu için pc doldukca yavaşladı veya termal macun yenilemesi yapılmalı. 1758134747 Daha önce LOL de 100 fps alıyordum normal ayarlarda ama şuan alamıyorum. Kasa temizleme ve...
  7. A

HP ProDesk 400 G3 SFF İşlemci: i5-6500 RAM: 8 GB DDR4 SSD: 256 GB Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 740 Kasa: Small Form Factor (SFF)
  8. A

Merhaba bir beyaz eşya mağazası için web sitesi

tisistem.com var. İyi bir ajanstır. Yaptırmak istemesen bile tavsiye verip yönlendirirler. İletişime geçmeni öneririm
Geri