Merhaba arkadaşlar.İnternet kafe açıyorum ve hangi ekipmanı alacağıma karar veremedim.20 adet 144hz 10 adet 240hz monitör almayı planlıyorum.240hz monitör olanları vip masa gibi düşünebilirsiniz ekipmanları biraz daha iyi olacak yani.Gittiginiz kafelerdeki beğendiniz ekipmanları veya kendi...
Ekran kartı biraz kötü kalmış fiyata göre.O fiyatlara 3080li sistemler bulabilirsin diye düşünüyorum.Özelleştirme de yaparsın
1659169550
islemciyi yeni görüyorum alma bu sistemi😂
İkisinin de güzel ve kötü yanları var diye biliyorum. Çok bir fark edeceğini düşünmüyorum (ikisini de kullanmadım duyduklarımi söylüyorum).Benim tercihim arctis 1 olurdu.
AMD ekran kartı konusunda zaten emin değilim büyük ihtimalle almam zaten sadece bir düşünce.3060 ile 3050 arasında ne kadar fark var?
1659126191
Nasıl paketler mesela?
Evet sonradan düşününce 3070ti fazla geldi.5 kişilik 2 oda yapmayı düşünüyorum.2 takım gelip oynayabilsin gibisinden.
1659125855
Açılışta müşteri çekmek için bir turnuva yapmayı düşünüyorum.Kazanana klavye veya mouse vermeyi düşünüyorum.Sizce mantıklı mı? Yoksa kampanya yapmak daha mı mantıklı...