ahmetaydogan isimli üyenin son içerikleri

1. ahmetaydogan

F1 İzlemeye Nerden Başlanmalı?

F1 izlemeye başlamak istiyorum ama öncelikle neleri izlemem gerekiyor mantığını falan öğrenmek için
  2. ahmetaydogan

İnternet kafe için ekipman

Merhaba arkadaşlar.İnternet kafe açıyorum ve hangi ekipmanı alacağıma karar veremedim.20 adet 144hz 10 adet 240hz monitör almayı planlıyorum.240hz monitör olanları vip masa gibi düşünebilirsiniz ekipmanları biraz daha iyi olacak yani.Gittiginiz kafelerdeki beğendiniz ekipmanları veya kendi...
  3. ahmetaydogan

21k toplama pc öneri

Güzel sistem👍🏽
  4. ahmetaydogan

Hawk Faciası yaşıyorum

İade etmeni öneririm hiç risk almaya gerek yok.
  5. ahmetaydogan

2.El Bu Sistem Alınır mı

Ekran kartı biraz kötü kalmış fiyata göre.O fiyatlara 3080li sistemler bulabilirsin diye düşünüyorum.Özelleştirme de yaparsın 1659169550 islemciyi yeni görüyorum alma bu sistemi😂
  6. ahmetaydogan

Arctis 1 Mi Yoksa Gamepower Kizaru

İkisinin de güzel ve kötü yanları var diye biliyorum. Çok bir fark edeceğini düşünmüyorum (ikisini de kullanmadım duyduklarımi söylüyorum).Benim tercihim arctis 1 olurdu.
  7. ahmetaydogan

Çözüldü✓ Beyler PC Nasıldır Yardımcı Olabilir Misiniz?

https://www.itopya.com/helen-power_h19966 2000₺ daha koyup bunu al derim
  8. ahmetaydogan

İnternet Kafe için Bilgisayar

AMD ekran kartı konusunda zaten emin değilim büyük ihtimalle almam zaten sadece bir düşünce.3060 ile 3050 arasında ne kadar fark var? 1659126191 Nasıl paketler mesela?
  9. ahmetaydogan

10 adet RX6600 15 adet 2060 5-5 şeklinde 3060 düşünüyorum.3060 vip masa gibi düşünebilirsiniz.
  10. ahmetaydogan

Evet sonradan düşününce 3070ti fazla geldi.5 kişilik 2 oda yapmayı düşünüyorum.2 takım gelip oynayabilsin gibisinden. 1659125855 Açılışta müşteri çekmek için bir turnuva yapmayı düşünüyorum.Kazanana klavye veya mouse vermeyi düşünüyorum.Sizce mantıklı mı? Yoksa kampanya yapmak daha mı mantıklı...
  11. ahmetaydogan

Tamamdır dostum.Tesekkurler
  12. ahmetaydogan

Manisa'da açmayı düşünüyorum.İyi sistemleri görürlerse daha çok gelmezler mi?
  13. ahmetaydogan

16000 TL hazır sistem önerisi

İtopya da Helen-Power isimli bir sistem var.Heryerde onu öneriyorum fiyatının en iyilerinden olduğunu düşünüyorum.Bir bakarsın.
  14. ahmetaydogan

Hiçbir şey kullanmadan VAC banı yedim

valve bu konularda pek ilgisiz büyük ihtimalle sebebini bile ogrenemezsin.
Geri