AhmetBaray isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kalan surede ayt mat kaç net yapılabilir?

10 20 net ne olm kalan sürede çok rahat 30 net çıkartırsın . sayısal mısın bilmiyorum ama sayısalsan 1 ay boyunca biyo baksan baya net çıkar zaten alt ilk 10 soru ösym abartmazsa ilkokul seviyesi
  2. A

Macbook m2 air'imle Unity açamıyorum

Güzelce kurdum hızlıda kuruldu ancak projeyi oluştura tıklıyorum Initialize package Manager yazısında kalıyor . Yeni MacBook Air sahibiyim ilk apple ürünüm . App Store'da olmuyor zaten anlayamadım sistemi ne kurmaya açmaya çalışsam bi yerde sıkıntı veriyor
  3. A

DFS Bilgisayar 2. El İşlemci

Ben olsam iade ederim . Ama takıntın yoksa tak çalıştır
  4. A

Sistemim ne kadar eder?

Bişey diyim mi Maraşa kadar getirebilsen alırdım . Güzelmiş
  5. A

Güç kaynağı sisteme yeterli midir?

Bence psu sormak yerine bilgisayar alınır mı desen daha mantıklı olurdu 1743868114 Olm bu fiyata ikinci elde 4090'lı sistem toplanır la
  6. A

Bu görseldeki ne virüs mü ?

Maç kaç kaç
  7. A

Sizce başarabilir miyim

Olm Tyt matematikte nasıl 3 net yapıyorsun zaten ilk 5 soru ilkokul soruları az kafanı yorsan üstünü bile yaparsın . şunu diyebilirsin sen çok mu iyisin diye bende 11.sınıfım bende Yks öğrencisiyim tyt mat netlerim 15-22 arasında . Ancak Tyt'nin %50'si bitti daha yeni inşallah hepsini bitirince...
  8. A

Mimarlıkta kullanılacak bilgisayar için Ekran Kartı & Anakart önerisi

İntel mi HAHAHHA Buna güldüm hocam . işlemci Amd olmalı bence ryzen 9 serisi düşünebilirsin . Ekran kartı olarak 4060 ti ortalamadır bütçene göre 4070 alabilirsin bunlar kaliteli iyi kartlar.
  9. A

Gerçekten verimli ders ÇALIŞMIYORSUN!

Pomodoro bana göre dünyanın en saçma şeyi . Eğer bir hedefin varsa ve o hedef doğrultusunda çalışıyorsan o odaya girdiğin zaman min 2 saati görmelisin 25 dk ne olm dişine tırnağına yetmez. 1743715140 Aslan abim ne çözeceksin
  10. A

Gerçekten verimli ders ÇALIŞMIYORSUN!

Bende Yks öğrencisiyim kendime evet buna odaklan ve öğren dediğimde o şey aslında hemen öğreniliyor , o bilgi akıldan çıkmıyor
  11. A

Ekran Kartı alıyorum ama kazıklandım mı emin değilim

Mantıklı. Ama adam çok kullanmamış
  12. A

Ekran Kartı alıyorum ama kazıklandım mı emin değilim

Asus 3 fanlı Rtx 4060 8gb modeli 12k teklifine satıcı evet dedi garanti fatura herşeyi duruyormuş sizce fiyat nasıl ?
  13. A

Öneri Nargile Takımı Önerisi?

İçmeyin bence çok zararlı diyolar
  14. A

TAKİPLEŞTİĞİM BİRİYLE NASIL İLERLER VE DATE ÇIKARIM?

Ben olsam öyle yapardım
  15. A

20K BANDINDA HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

20K Bandına 0 almak yerine tek tek sahibindenden 2.el topla 3080'li birşeyler toplarsın
Geri