10 20 net ne olm kalan sürede çok rahat 30 net çıkartırsın . sayısal mısın bilmiyorum ama sayısalsan 1 ay boyunca biyo baksan baya net çıkar zaten alt ilk 10 soru ösym abartmazsa ilkokul seviyesi
Güzelce kurdum hızlıda kuruldu ancak projeyi oluştura tıklıyorum Initialize package Manager yazısında kalıyor . Yeni MacBook Air sahibiyim ilk apple ürünüm . App Store'da olmuyor zaten anlayamadım sistemi ne kurmaya açmaya çalışsam bi yerde sıkıntı veriyor
Olm Tyt matematikte nasıl 3 net yapıyorsun zaten ilk 5 soru ilkokul soruları az kafanı yorsan üstünü bile yaparsın .
şunu diyebilirsin sen çok mu iyisin diye bende 11.sınıfım bende Yks öğrencisiyim tyt mat netlerim 15-22 arasında . Ancak Tyt'nin %50'si bitti daha yeni inşallah hepsini bitirince...
İntel mi HAHAHHA Buna güldüm hocam . işlemci Amd olmalı bence ryzen 9 serisi düşünebilirsin . Ekran kartı olarak 4060 ti ortalamadır bütçene göre 4070 alabilirsin bunlar kaliteli iyi kartlar.
Pomodoro bana göre dünyanın en saçma şeyi . Eğer bir hedefin varsa ve o hedef doğrultusunda çalışıyorsan o odaya girdiğin zaman min 2 saati görmelisin 25 dk ne olm dişine tırnağına yetmez.
1743715140
Aslan abim ne çözeceksin