Ahmetbey00 isimli üyenin son içerikleri

1. A

2TB M.2 SSD Nelere yeter?

Merhaba, yakın zamanda bilgisayar alacağım 2TB M.2 SSD almayı düşünüyorum fakat 2TB nelere yeter merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim.
  2. A

Geforce now ödeme yöntemi

Hemen çekiyor diye biliyorum, zaten arkadaşlarda hemen çekiyor diye cevap vermiş. Herhangi bir e-ticaret uygulaması/sitesi ürünü kullandırdıktan sonra ödeme aldığını görmedim.
  3. A

80tl ye oyun önerisi?

World Of Warship olabilir hem FPS hem de Online. Her zaman oyunlara para harcayacağız diye bir şey yok. Fakat illa ki harcıyacaksanız, 3 Aylık EA Play üyeliği alarak Battlefield gibi oyunları 3 ay boyunca oynayabilirsiniz.
  4. A

Öneri Oyun ve okul icin yeterli bir pc midir ?

@RTX3070, doğrusu kişiye göre değişebiliyor kullanım tipi. Arkadaşa önerim 500GB'ye yükseltmesi olacaktır.
  5. A

@RTX3070, arkadaş sadece cs:go değil valorant'ta oynadığını söyledi. Ayrıyetten elbet sıkılıp başka bir oyuna geçmek isteyecektir ki o zamanda onu kısıtlayacak bir depolama alanı olması kötü olabilir.
  6. A

@RTX3070, maalesef 256GB'ye windows 10 indirileceği için çoğu gidiyor zaten. Bu söylediğim uygulamalara çoğunlukla güncellemeler geliyor ve bu güncellemeler 500mb-1gb aralığında olabiliyor. Ondan dolayı 512GB daha uygun olabilir.
  7. A

Aslında ek olarak 500GB Sandisk SSD alabilirseniz. Bilgisayarında depolama alanı varsa güzel olabilir.
  8. A

3070 founders edition alınır mı

Bence herhangi bir markanın RTX 3070'i satışa çıkarmasını bekleyebilirsin. Hem garantisi sorun olmuyor hem de markanın kendi özelliklerine erişebiliyorsun(msi twin frozr 7 gibi...)
  9. A

Yazılım işinizi rahatlıkla görebilir fakat 256GB SSD biraz az kalmış çünkü bir "steam","cs:go","eba" falan indirince sana çok az bir alan kalıyor ayrıyetten bunların güncellemesi var. 512GB SSD seçeneği varsa onu seçebilirsin.
Geri