AhmetCan- isimli üyenin son içerikleri

1. AhmetCan-

HP 15-AF110NT laptop Format boot edilirken siyah ekranda kalıyor

Merhabalar. Kullandığım Laptopta böyle sorun yaşıyorum, çözemedim. Format atarken denemediğim işletim sistemi kalmadı. Sorun HDD olduğunu düşündüm, yeni SSD aldım aynı devam ediyor. bozuk sandığım hdd kendi MasaÜstü sistemimde çalıştı yeni aldığım ssd de çalıştı
  2. AhmetCan-

HP LAPTOP 15-af110nt boot edilirken siyah ekranda kalıyor

Çözüm bulan var mı
  3. AhmetCan-

Format Ekranı Gelmiyor HP

Evet hocam
  4. AhmetCan-

Uefi yaptım hocam bu seferde SSD görmüyor 1756123439 Windows 10 hocam linux da denedim aynı takıldı ekran
  5. AhmetCan-

Buyrun hocam seçiyorum USB ekran böyle kalıyor
  6. AhmetCan-

HP LAPTOP 15-af110nt boot edilirken siyah ekranda kalıyor

Merhabalar kullandığım Laptop da böyle sorun yaşıyorum çözemedim format atarken denemediğim işletim sistemi kalmadı
  7. AhmetCan-

Deneyeceğim hocam şimdi 1756121692 Hocam USB yi başa aldım aynı sorun
  8. AhmetCan-

Merhabalar boot ekranında USB yi seçiyorum format ekranı gelmiyor başka portlara taktım aynı bios da sıfırladım aynı devam ediyor sorun hp 15-af110nt
  9. AhmetCan-

RX 6600 alınır mı?? alınmaz mı?

RX 5700 Den Geçmeye Değer mi ? RX 6600'e
  10. AhmetCan-

Rx 6600 / GTX 1660 Super

Evet Dandik güç kaynağından dolayı sorun yaşadım 1722769864 Bilemiyorum hocam Everest psu dan geçince sorun çözüldü bende Nvidia kartta kullandım Yeni sürücü sonrası fps sorunu yaşadım
  11. AhmetCan-

Rx 6600 / GTX 1660 Super

Wattman olayı farklı hocam Güç kaynağından dolayı çok sorun yaşadım AMD'de değiştirdim Sorunda Yaşamıyorum
  12. AhmetCan-

Rx 6600 / GTX 1660 Super

RX 6600 tabii ki
  13. AhmetCan-

Araba ehliyeti alicam yardim

Ortalama 20K şuan 2023 De 8k ya aldım harç falan 11 buldu
  14. AhmetCan-

windows 10 dan 11e geçilir mi

Hocam bende boşta 3GB 3.5 Tüketiyor boşta Windows 10 da sorun yaşamıyorum w11 de sistem kitleniyordu oyunlar akıcı değildi w10 çıktığı zamanda sorun olmuştu Windows 8.1 yükseltme yapmıştım o zamanlar sonra sistem çöktü w11 toparlanması daha çok bence benim fikrim :)
  15. AhmetCan-

windows 10 dan 11e geçilir mi

1 Ay Önce Windows 11 geçmiştim Ram tüketimi fazla Akıcı değil sanki Geri Windows 10'a döndüm
Geri