Merhabalar. Az önce bir film izleme sitesine girmek istedim fakat yanlışlıkla gerçek olmayan bir siteye girmişim ve girdiğim an bir dosya yükledi, chrome da hemen engelledi bu indirmeyi. Şimdi sormak istediğim şu, bu engellenen dosya bilgisayarıma zarar vere bilirmi yoksa chrome engellediği için...
Merhaba arkadaşlar. Benim laptop ryzen 7 4800H + RTX 2060 + 16gb ram. yani oyunlari rahatlıkla oynata bilen bir sistem. Son zamanlarda Valorant oynuyodum. En yüksek ayarlarda 250-300+ fps aliyodum. bu gun birden birde fps 150-200 e düştü . bunun sebebi ne ola bilir ?
Ryzen 7 4800H + Rtx 2060 ekran kartlı laptop aldım yeni. Geçenlerde yeni nvidianın yeni driver updateini yaptım. ama olanlar ondan sonra başladı. Çoğu oyunda fpsim 144hz i geçmiyor. Valorant ve minecraftda 144 + fps görüyorum amma diğer oyunlarda sabit 144fps kalmış durumda. vsync hem nvidia...
Merhabalar ilk olarak. Ben 5 yıldır HP Pavilion 15 p113nr kullanıcısıyım. 5 yıldır da bu soruna çözüm bulamıyorum. Pavilion modeli kullanan kullanıcıların hepsinde olan bir sorun. Çünki baya araştırdım ve herkesde bu sorun vardı. ( benim özelliklerde olan laptoplarda). Sorunu şöyle özetleyeyim...
seni nasil eklerim orasini bilmedim bir anlatrisaniz sevinirim. ve ben laptopu dediğim gibi üstü açık kullanıyom bak foto aticam şimdi. kendi klavyesiyle kullaninca kapaniyo 20-30dk dan bir. ama üstü açık olunca sorun yok. ama ısınma sorunu devam ediyo. harici bir klavye kullaniyom şu an...
Macunu Yeni değiştim. kaltile hemde. Fandaki karşımda tertemiz doğruda çalışıyor. ama Sesi tam bir F16 ya benziyo. az kalsın havaya kalkacay ya bu nedir Allahim . :D
Merhabalar arkadaşlar ben 4 yıldır HP 15 p113nr modelini kullanıyom. hiç memnum kaldığmı söyleyemem. her gün yeni bir problemle karşılaşıyorum. en büyük problemim bu laptopta tam 2 tane ekran kartı var. 1. HD8610g Amdenin 2. R7 260m modeli oda amdenin. 1. ekran kartinda 768 vram var ama 2. de...