Dostlar selam, benim bina 5 dairelik. İnternet altyapısı yok. Var ama şöyle var dışarıdan bi kablo geliyor elektrik panosuna. İçinde bi tane türk telekom modemi var bütün dairelere panodaki tek modemden gidiyor. Şöyle bi sıkıntı var modemde 4 giriş var binada 5 daire var benim daire için boş yer...
Dostlar selamın aleyküm
Bende xdrive ın koltuğu mevcut ama oturduğumda inanılmaz terletiyor. 1-2 saat sonra kalktığımda efoşmanımın arkası komple boydan sırılsıklam. Bunun olmayacağı bi koltuk var mıdır.
Dostlar selam;
Anakart modelim msi b650m gaming plus wifi
İnternette Yedek bios olup olmadığına dair bilgi bulamadım
Nereden öğrenebilirim? Veya yedek olup olmadığını bilen var mı?
Tecnhopat,pchocası vs bunların bu konuda çok yararlı bilgilendirici videoları var youtube da. Göz atmanı öneririm bütün bilgiler mevcut. Attığın başlığı youtube a yaz çıkar zaten
Selam dostlar
Anakart modelim msi b650m gaming plus wifi
Bunun bios güncellemesini yapmayı bilen var mı
Ben dosyasını falan indirdim fat32 olarak flash belleği biçimlendirip içine attım. Ama bios da flash belleği görüyor fakat içini okumuyor. Dosya çıkmıyor.
Anakartın üstüne flash bios buton...
Herkese selamın aleyküm
Agalar bişey soracağım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Kasa toplarken topladıktan sonra güç kaynağından çıkan kabloların ve fanlardan gelen kabloların anakartta nerelere takılacağını detaylı anlatan bi video vs bişey var mı YouTube da bulamadım ben. Var aslında...
Öncelikle güzel yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım. Ekran kartım msi 4060ti 3x ventus modeli
1722943347