Eğer başka birisi konuyu görürse diye ekliyorum. Cs'de maksimum 130 fps alırken tavsiyenizi dinleyim çoklu cpuyu açtığımda min fps 160 olmuştu. Sonrasında bir kaç ayarı yükseltmek istedim. Doku kalitesini yüksek keskinliği yumuşatma modu 8x doku filtreleme mod üç yönlü yaptım diğerleri düşük...
Çok teşekkür ederim. Cs için sıkıntı çözüldü. Umarım diğer oyunlar sıkıntısız çalışır. Formattan sonra sadece CS yüklemiştim deneyim bakalım bir diğer oyunları.
Yok ben açıklamasını okuyarak kapatıyordum. Ama yanlış anlamışım demek ki çok teşekkürler. Peki 150-300 FPS arası dalgalanması normal mi? CS için problem teşkil etmiyor sabit 150 alıyorum. Ama diğer oyunlarda 60'a kadar düşüyor bazen.
Çoklu CPU'yu açtım en düşük FPS 180 işe yaradı. Ama aklıma takılan çoğu oyunda olduğu gibi CS'de de 180-300 FPS arası bir değişim var bu absürt değil mi?
1609659723
Zaten benim odağı düşük FPS değil FPS'teki dalgalanma bana garip geliyor.
Sağdaki resim KNOXIA'nın yazılımından.
1609657698
Kardeşim atarlanmıyorum. Sorunu çözmeme yardımcı olmadığını anlatmak için öyle dedim. Haksız değilsin zaten. Monitörü keyfime aldım zaten.
1609657772
Ekran kartı güncel. Bios GIGABYTE F52 yayınlamış benim ki F50. Çoklu CPU CS-GO'daki...
Çözüme yönelik açıklamalar yapmak yerine fiyatı tartışmanın da gereği yoktu bence. Sorunum belli pahalı ya da ucuz mu diye sormadım ki ben. O zaman elimden geldiğince araştırıp bu fiyata böyle bir sistem topladım. Acemilik etmiş olabilirim. Ama bunun konuyla alakası yok. Bu sistemle bu FPS'ler...
Sistem ilk geldiğinde böyle bir sorun yoktu. Ya da ben farketmedim. Bu sorunu düzeltmek için SSD'yi mi yükseltmeliyim? Yok Toshibanın bir programı vardı. SSD'yi yeniden adresleyip performansını yükseltiyordu sanırım. Programı bulabilirsem paylaşırım.
Sistemi kendim topladım. Nvidia ve ya Intel işin içine girince fiyatı da gördüm. Yeterince araştırdım ben sen fiyata takılma ;). Ayrıca sorduğum soru da bu değil zaten.
1609652863
Şimdi hocam ben monitöre geçip sen çok abartısın, kasaya bakıp sen çok pahalısın sizin Allah belanızı versin...
Sistem 7 bin tuttu tüm parçalar sıfır. Monitör teknobiyotikten diğer tüm bileşenleri vatandan aldım.
1609624504
Benchmark yaptım SSD performansı çok iyi gösteriyordu. Benchmark için cpu.userbenchmark.com sitesindeki programı kullandım. Vatana garantiye göndermiştim psudaki ses sebebiyle. AIDA...