dediğiniz durum kulaklığı tamir eder mi demek istediğinizi anlayamadım
1703754705
cidden saçma bir şekilde laps diye düştü izmir de yaşıyorum yapıcak bir yer de bulamadım
modeli aşlıkta yazdığı kulaklığım yere düşerken refleks olarak bir anda kablodan tuttum ve kablosu elimde kalıp kendisi yere düştü içindeki lehimleri koptu bunun tamiri mevcut mudur bunun için nerelerde yaptırabilirim
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
bir sunucunun discordunda moderatörlük yapmak üzere görüşmeye çağrıldım benden bu konuda ne beklenir ne yapmam gerekir ilk defa böyle bir şey yapıcam bilgisi olan bir bilgi verebilir mi ve bu durum karşısında benim alacağım bir karşılık oluyor mu
sahip olduğum ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6 modeli monitörüm pc açarken ekranda böyle şeyler çıkıyor viewsonic ile mail yoluyla irtibata geçtim ve garantisi dolduğu için ücretli cihaz değişiliği yapacaklarını ve ücretlerde kur bazlı olduğu için yurtdışından alınıp fiyat 290 usd+kdv dediler bu...
beyler dediğiniz şeyleri yaptım lakin bundan sonra da valorant girerken bir anda pc donuyor bir şey de yapamıyorum başka ekranada geçmiyor napmam lazım bu neyden kaynaklandı