İyi aksamlar, YouTubede gezerken dying light 2 sonu hakkında spoiler yedim. Sizce buna rağmen oyunu almalı mıyım? Bugün almayı düşünürken böyle olması üzdü.
Altını yükselterek kullanıyorum hocam.
1626445170
Dostlar, fanlardan birisi diğerine göre daha az hava üflüyor gibi. İçini açıp tekrar bakım yapacağız. İşlemciye fazla termal macun sürmek bu soruna neden açar mı? Bir de fanlardan birinin ya da bakır boruların doğru oturmamasının bununla alakası...
Teşekkürler hocam güzel bir inceleme olmuş, beğendim. Tekrar servise göndermeyi düşünüyorum. İnşallah sorun çözülür.
1626440884
Tamam, teşekkür ederim. Dolap yenilemesi olduğu için her yer toz olmuştu. Şimdi hepsini çıkardım.
Hocam, teknik servisten sonra ısınımalar devam ettiği için kendim Cooler Master Mastergel Pro R2 alıp sürdüm lakin fayda etmedi.
1626440282
@Avolay hocam sizinle aynı ürünü kullanıyoruz. Sizin sıcaklık değerleriniz nedir?
Hocam yollayacağım lakin bana 100 derecelere kadar çıkmasının normal olduğunu söylüyorlar. Bir ara laptop aşırı ısınmadan kapanmıştı ve donmalar yaşamıştım. Teknik servisi arayınca dalga geçer gibi bunun normal olduğunu söylemiştiler.
Merhaba ben Monster t7 v20.2 laptop kullanıyorum ve oyunlarda 90 derecenin üzerine çıkıyor. 1 ay önce bakımları yapıldı ama sorun hala devam ediyor. Şu an evdeki neredeyse tüm eşyalar benim odamda ve içerisi çok tozlu. 1 ay içinde tozlanabilir mi? Ne yapmam lazım? En sondaki resim hariç diğer...