1000 - 1700 tl arası kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum genel olarak motorda konuşmak için kullanacağım bu yüzden aktif gürültü önleyici özelliğinin ve mikrofonun iyi olmasını istiyorum
https://ty.gl/htgmx3ae6a bu ürünü önerdiler fiyatına göre değer mi daha iyisini bulabilir miyim
700 1400 tl arası kablosuz kulaklık arıyorum genel olarak konuşmak için kullanacağım o yüzden karşı tarafın sesimi net duymasını istiyorum ve aktif gürültü önemle olsun istiyorum
Biraz araştırdım anker Life note 3i yi buldum önerileriniz var mı bu kulaklık ile ilgili düşünceleriniz neler
Final sınavından 34 aldım ders ortalamam 50, 80 harf notum DD ben bu dersten geçmiş mi oluyorum bazı arkadaşlar finalden minimum 50 almalısın dedi yani vizem 100 olsa finalim 49 olsa bağıl ortalamayı geçemediğim için dersten direk kalıyormuşum doğru mu
Nvidia uygulamasından league of legends i optimize et diyordu tek onu yaptım doku kalitesini felan otomatik olarak kendi ayarladı ama ayarları değiştirsemde bir değişiklik olmuyor yinede aynı sorunu yapıyor. Başka oyunlarda sorun yok sadece lolde oluyor
League of legends de kartların yükleme erkanında oyun pixel pixel oluyor 9-10 kere alt +tab yapmadan düzelmiyor bu olayı nasıl düzeltebilirim ve bilgisayara zararı olur
1628322954
1628323001
Ben modemimi değiştirmeden önce ani ping yükselmeleri oluyordu ve yavaştı t.t modem aldım şuan oyun oynarken videoda izlesem sosyal medyada da takılsam indirmede yapsam oyunu kesinlikle etkilemiyor bence farklı Bi modem ile tekrar deneyin
Acer Nitro 5 AN515-44
Monster leptoplar 10 binden başlıyo altındaki fiyatlarda ısınma sorunu var ben 78 derece üstünü görmedim witcher 3, watch dogs 2, gta 5 battlefield1 forza horizon 4 hiçbirinde kasma donma olmadı ama ram 8 yetersiz kalıyor 16 yapmanı öneririm bende daha yapmadım ama içini...