ahmetersoz26 isimli üyenin son içerikleri

1. A

600 TL'ye S4 mini alınır mı?

Şuan için lineageOS düşündüm fakat farketmez cihaz ana cihaz olmayacağından sürekli farklı romlar denerim diye düşünüyorum ama bu paraya değermi performansı çok kötü olmasın yeter bana
  2. A

600 TL'ye S4 mini alınır mı?

Dostlar, yazdığım gibi bu telefona bu para değer mi? Bana kalırsa değer. iPhone kullanıyorum, bu telefonu custom ROM'ları denemek, hobi amaçlı uğraşmak için almayı düşünüyorum ve eskilere özlem duyuyorum. Elimde 3 adet Android telefon var: LG, Realme ve Oppo olmak üzere. Maalesef bootloader...
  3. A

Öneri 800 Lira klavye önerisi

Hotswap özellikli switchleri kaliteli RGB bu bütçede iyi klavye bulmak çok zor gekky bu yüzden tavsiye ediyorum vergilerle birlikte 1000 TL'ye gelmişti aldığım zaman tabi alternatif olarak reddragon alabilirsin ama gekky daha uzun ömürlü gider aralarında çok fazla fark yok Türkiye'den almak...
  4. A

Öneri 800 Lira klavye önerisi

https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Mechanical/dp/B0C77H9749 Stokta değil stoka gelirse kaçırma
  5. A

LG K10 telefona Custom ROM nasıl bulunur?

Dostlar eskiden kullandığım LG K10 2017 telefonuma Custom ROM yüklemek istiyorum, Android sürümü artık uygulamaları desteklemiyor. RAM az olduğundan, işlemcide artık miladını doldurduğu için hafif Custom ROM arıyorum. Aktif olarak kullanmayacağım bir telefon olduğu için bir şeyler yapmak...
  6. A

Realme C53 Android 13 rollback nasıl yapılır?

Dostlar Realme C53 kullanıyorum UI arayüzü hoşuma gitmiyor Android 13e dönmek istiyorum UI arayüzü daha çok hoşuma gidiyor. Rollback yöntemi ile geri dönmek istiyorum YouTube'da rehberler var fakat Türkçe değil. TWRP ile uğraşmak istemiyorum telefonda güncelleme olarak gösterip Android 13'e...
  7. A

Ders Çalışmak İçin Tablet Önerileri

Hocam bütçe yükseltebilirseniz iPad 10 nesil tavsiye ederim not ve çizim için aldım android önermiyorum uzun süreli kullanım sağlayamazsınız ileride çizimini geliştirdiğin zaman android yetersiz kalıcak Procreate gibi programların android tarafında alternatifi yok
  8. A

Acer Aspire 7 A715-43G-R233 laptopun performansı düştü

Dostlar son bir aydır laptopumda aşırı performans düşüşü var sürücülerde sorun yok. Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yaptım sorunum hala düzelmedi şarjda kullanıyorum. Güç ayarlarında sorun yok LoL ETS gibi oyunlarda 130 FPS alırken 40 45 FPS alıyorum. Sürekli drop giriyor 7 ay önce termal...
  9. A

Yardım Işık sızması normal mi?

Hocam bu kadar fazlası normal değil bence iade edin genel olarak hasarlardan dolayı meydana geliyor diye biliyorum benim leptopumdada az bir miktarda var
  10. A

Hepatit Ve Tetanoz aşısı oldum halsizlik başladı

tetanoz aşısından sonra ağrı 2 3 gün normal ağrı yapması vücüdda reaksiyon gösterdiği için halsizliğin normal olduğunu düşünüyorum
  11. A

Kaliteli tütün önerisi

Marlboro Edge veya Monte Carlo Slender Dark Blue içiyorum son gelen zamlardan sonra sigara almak zorlaştı. Tütüne yöneldim. Açıkta satılan sarmaların tadını beğenmedim. Nasıl yapıldığı da belli değil güvenemiyorum. Daha önce hiç kendim sarmadım. Kaliteli boğaz ağrıtmayan bandrollü tütün...
  12. A

Bilgisayar Acer yazısında kalıyor

Dostlar Acer Aspire 7 43 g kullanıyorum 2 gün önce Windows 11'e geçiş yaptım.Bugün oluşan problem bilgisayar açılırken Acer yazısında kalması BIOS'a bile girilmemesi F8 ile kurtarma moduna bile giremiyordum 8 9 kere açmaya çalışınca onarıma başladı onarımdan çıktım şu an açılıyor bir sorun yok...
  13. A

Debian GNOME Software'da uygulamalar gözükmüyor

Bugün Linux Mint'ten Debian'a geçtim fakat uygulama mağazasında sistemde yüklü olan uygulamalar dışında uygulama yüklenemiyor ayarlardan ana sunucuyu değiştirmek istedim fakat olmuyor terminalden depo yu güncellemek istedim aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  14. A

3200 MHz RAM 1600 MHz'de çalışıyor

bios ta hangi kısımda hocam bulamadım
  15. A

3200 MHz RAM 1600 MHz'de çalışıyor

Laptopun RAM'ini yükseltmeyi plandığım için CPU Z'den laptopun RAM'ine bakmak istedim fakat 3200 MHz'de çalışması gereken RAM 1600 MHz'de çalışıyor. Tek slot 8 GB RAM kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Geri