Ahmetg1818 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Wiresock Secure Connect

deniyeyim
  2. A

Wiresock Secure Connect

hocam ben sorunu çözmeya çalışıyorum sen bana laf sokuyorsun :D
  3. A

Wiresock Secure Connect

nasıl yani hocam
  4. A

Wiresock Secure Connect

arkadaşlar merhaba WireSock Secure Connectkullanıyorum düne kadar kullana biliyordum pc aç kapa yaptım şu açılmıyor dc
  5. A

Discord / Goodbyedpi

kardeşim teşekkür ederim dc açıldı eyw
  6. A

Discord / Goodbyedpi

ne yapıcam peki silip enbaştan mı yükleyeyim 1783162653 ping yada başka bir sorun yatarırmı oyunlardar peki
  7. A

Discord / Goodbyedpi

ne yapıcam peki silip enbaştan mı yükleyeyim
  8. A

Discord / Goodbyedpi

Merhaba Kolay gelsin arkadaşlar goodbyedpi açıyotum ve Discorda Google Chrome dan hemen giriyor ama uygulamadan giremiyorum sürekli update failed diyip duruyor yardımcı olurmusunz acaba
  9. A

Ethernet kablosu sorunu

anlamadım hocam ama arkadaşınd edini yaptım şu an sıkıntı yok gibi siznd edinizde yapalım
  10. A

Ethernet kablosu sorunu

Hocam Şu an indirdim ve yükledim bakalım olucak mı
  11. A

Ethernet kablosu sorunu

indirdim direk içinden setup tan yüklüyorum
  12. A

Ethernet kablosu sorunu

https://www.itopya.com/asus-prime-a620m-e-csm-6400mhz-oc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-dp-vga-matx-anakart_u24166 hocam ana kart bu
  13. A

Ethernet kablosu sorunu

Modemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin denemedim birazdan denerim yeni modem bu arada Ethernet driver güncel mi ? nerden öğrene bilirim acaba
  14. A

Ethernet kablosu sorunu

Merhaba Kolay gelsin Bilgisayarım 6 aylık daha evde internet kesilmiyor modem yeni değiştirdim ama şu 1.2 aydır masa üstü bilgisayarımda Ethernet sorunu yaşıyorum bir anda internet gidiyor ama ışıklar yanıyor tak çıkart yapınca düzeliyor Windows 11 kullanıyorum yardımcı olurmusunz [H3 id=''][/H3]
  15. A

Ps5 alımı Eurasia Garantili satıcı garantili

teşekkür ederim dostum 1761033402 almam kanka2. el
Geri