Ahmetg1818 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ethernet kablosu sorunu

anlamadım hocam ama arkadaşınd edini yaptım şu an sıkıntı yok gibi siznd edinizde yapalım
  2. A

Ethernet kablosu sorunu

Hocam Şu an indirdim ve yükledim bakalım olucak mı
  3. A

Ethernet kablosu sorunu

indirdim direk içinden setup tan yüklüyorum
  4. A

Ethernet kablosu sorunu

https://www.itopya.com/asus-prime-a620m-e-csm-6400mhz-oc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-dp-vga-matx-anakart_u24166 hocam ana kart bu
  5. A

Ethernet kablosu sorunu

Modemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin denemedim birazdan denerim yeni modem bu arada Ethernet driver güncel mi ? nerden öğrene bilirim acaba
  6. A

Ethernet kablosu sorunu

Merhaba Kolay gelsin Bilgisayarım 6 aylık daha evde internet kesilmiyor modem yeni değiştirdim ama şu 1.2 aydır masa üstü bilgisayarımda Ethernet sorunu yaşıyorum bir anda internet gidiyor ama ışıklar yanıyor tak çıkart yapınca düzeliyor Windows 11 kullanıyorum yardımcı olurmusunz [H3 id=''][/H3]
  7. A

Ps5 alımı Eurasia Garantili satıcı garantili

teşekkür ederim dostum 1761033402 almam kanka2. el
  8. A

hocam sence ps5 alacam da hangi garantili almak mantıklı acaba önerdiğin bir yer ver mı
  9. A

Merhaba ; kolay gelsin arkadaşlar abiler ps5 almak istiyorum ama sony garantili bulamıyorum hep satıcı garantili ama [H3 id='Eurasia+Garantili+olanlar+var+Eurasia+Garantili+ne+demek+acaba+sizce+hangisini+almalym']Eurasia Garantili olanlar var Eurasia Garantili ne demek acaba sizce hangisini...
  10. A

Fifa 26 ea app başka

ea app başka bir uygulama tarafından başlatıldığı için bazı özellikler devre dışı bırakıldı diye bir hata veriyor niye olabilir acaba yardımcı olurmusnuz arkadaşlarım davet atamıyor
  11. A

BİLGİSAYARI KAPATIYORUM AMA KAPAN MIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR

Merhaba bilgisayarı kapattım halde 8.gün den beri çalışıyor gözüküyor
  12. A

Kullanılabilir ram sıkıntısı

xmp ise expoya mı çekiyoruz hocam böyle kalsa bir sıkıntı olurmu peki
  13. A

Kullanılabilir ram sıkıntısı

Kingston 32GB(2x16GB) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Dual Kit Ram bilgisayarıma girdiğimde 32 gb ram kullanılabilen 31,2 gb neden ramım var bilgisayarım özellikler dediğimde 32 gb 4800mhz yazıyor ama görev yöneticisine girdiğimde 32gb 5600 mhz yazıyor neden acaba yardımcı olurmsuunz
  14. A

60/70 Bin TL Bütçem var ne alınabilir caba tavsiye

Merhaba , arkadaşlar 60/70 Bin TL Bütçem var ne alınabilir caba tavsiye önerilerinizi alabilrmiyim
Geri