AhmetGKO isimli üyenin son içerikleri

1. A

Acil yardım lütfen. PSU (Power Supply) FPS etkiler mi ?

Burası mı reis ? Evet bu aradaişlemciyi farkettim kapattım direk
  2. A

Yapmam gereken test bumudur hocam ?
  3. A

Arkadaşlar bilgisayarımda 750w psu var 80 plus silver sertifika cooler master marka Bilgisayarım ortalama olmasına rağmen gereksiz gereksiz drop sorunları fps düşme sorunları yaşıyordum parçaları tek tek değiştirmeye karar verdim ekran kartından başladım GTX 970 Taktım sonra ana kart işlemci...
  4. A

İşlemcimin cpu z benchmark sonuçları DÜŞÜK

Sizce sebebi ne ? İşlemci fx 8320 Ana kart asus gaming aura 970
  5. A

İşlemci Performans Düşüklüğü

İşlemci için termal macun değişimi yaptım işlemci sıcaklığı 50 60 dereceyi geçmiyor zaten oyun oynarken. Ana kart chipset ısınıyor sadece, onun için uygun bir fan bulamadım daha bulursam deneyeceğim.
  6. A

İşlemci Performans Düşüklüğü

Dostlar normalde fx8320 işlemcim bench testlerinde 2000 üzeri alırken ben 1300 civarı alıyorum sebebi ne olabilir ? oyunlarda sürekli drop yiyorum özellikle işlemci odaklı oyunlarda çok drop yiyorum mesela valorant cs go vb bunun sebebi ne olabilir ana kartın chipset kısmına dokunduğumda elim...
  7. A

Bilgisayarım iyi olmasına rağmen kasıyor ?

evet sürümü silip internetten bir önceki sürümü bulup yükledim, ancak sorunum düzelmedi
  8. A

Teşekkür ederim tavsiyen için ancak hepsini yaptım. 1676736651 teşekkür ederim sürücüleri yakın zamanda güncelledim ondan olduğunu düşünmüyorum, malwarebyts indirip tarama yapacağım sonuçları paylaşırım
  9. A

Farklı oyunlarda da yaşıyorum, gta 5, cs go, hatta minecraft bile bazen drop yiyor
  10. A

Dostlar selamlar sistemimin orta derece olduğunu düşünüyorum özellikle valorant gibi oyunlarda bana kasma donma yaşatmaması gerekiyor normalde Ancak garip bir şekilde o kadar fazla drop yiyorum ki, sürekli olarak düşük fps alma sorunum yok aniden 30 fps gibi rakamlara düşüyor 150 civarından Buda...
Geri