Arkadaşlar bilgisayarımda 750w psu var 80 plus silver sertifika cooler master marka
Bilgisayarım ortalama olmasına rağmen gereksiz gereksiz drop sorunları fps düşme sorunları yaşıyordum
parçaları tek tek değiştirmeye karar verdim ekran kartından başladım GTX 970 Taktım
sonra ana kart işlemci...
İşlemci için termal macun değişimi yaptım işlemci sıcaklığı 50 60 dereceyi geçmiyor zaten oyun oynarken. Ana kart chipset ısınıyor sadece, onun için uygun bir fan bulamadım daha bulursam deneyeceğim.
Dostlar normalde fx8320 işlemcim bench testlerinde 2000 üzeri alırken ben 1300 civarı alıyorum sebebi ne olabilir ? oyunlarda sürekli drop yiyorum özellikle işlemci odaklı oyunlarda çok drop yiyorum mesela valorant cs go vb bunun sebebi ne olabilir ana kartın chipset kısmına dokunduğumda elim...
Teşekkür ederim tavsiyen için ancak hepsini yaptım.
1676736651
teşekkür ederim sürücüleri yakın zamanda güncelledim ondan olduğunu düşünmüyorum, malwarebyts indirip tarama yapacağım sonuçları paylaşırım
Dostlar selamlar sistemimin orta derece olduğunu düşünüyorum özellikle valorant gibi oyunlarda bana kasma donma yaşatmaması gerekiyor normalde
Ancak garip bir şekilde o kadar fazla drop yiyorum ki, sürekli olarak düşük fps alma sorunum yok aniden 30 fps gibi rakamlara düşüyor 150 civarından
Buda...