ahmetgozukara isimli üyenin son içerikleri

1. A

Toplama pc önerisi olan var mı?

beyler rtx serisi ekran karti bakarken kasayı komple yenilemeye karar verdim ddr5 ram anakart islemci falan ne ararsam hepsi vardi inanılmaz bi çeşitlilik abi aranan her urunun trendyolda olmasi cok iyi diger oem sitelerinden cok daha uygun fiyata geldi kargo da ertesi gun kapımdaydı zamaninda...
  2. A

Cevremde ki herkes grip

mevsimsel geçiş dönemleri çok normal
  3. A

Milli takım dünya kupası'nda

Sonunda yıllar sonra kendi milli takımımızın olduğu bir dünya kupası izleyeceğiz.
  4. A

Neden çoğu esporcu/ yayıncı / youtuberler Superlight 2 Kullanıyor ?

çoğu ana sebep logitechin köklü yapısı ve bu yapının getirmiş olduğu sponsorluk anlaşmaları ben normal kendileri off the record oynadıklarında superlight 2 kullandıklarını düşünmüyorum.
  5. A

Samsung 55q7f5 televizyon alınır mı?

rahatsız olduğum hiçbir özelliği yok aktif 6 aydır kullanıyorum bir kere bile bir problemle karşılaşmadım. PS5 için almıştım aslında eski televizyonum bundan küçüktü belkide buna geçince eskisine nazaran daha hoşuma gittiği için abartıyor olabilirim ama bir problemini görmedim.
  6. A

Günümüz duygusal ilişkilerdeki olmazlığın ana sebebi sizce nedir?

Arkadaşlar ben 26 27 lerinde bir adamım. Ortalama 16 17 yaşından beri birileriyle görüşme ilişki aşamasına gelmişliğim vardır. Ama eskiden bu işler için ekstra bir çaba sarfetmezken şuan her şey inanılmaz zor geliyor bana. Hiç duymadığım kelimeler, hiç duymadığım kalıplar kadınların ağzına...
  7. A

Samsung 55q7f5 televizyon alınır mı?

iyidir bende var hiçbir problem yaşamadım
  8. A

Bilmiyorsanız şu berberliği yapmayın

cidden bunu geçen kendi kendime düşündüm adam akıllı berber kalmadı instagram ve popülarite merakıyla birlikte herkes şov peşinde adam akıllı saç kesen yok gibi geliyor bana
Geri