ahmetgrdl7 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Amd sıvı soğutma için eksik parça problemi

Check this out! https://amzn.eu/d/e4I4jxY yada böyle bir şey alsam uyum sağlarmı
  2. A

Yardım Amd sıvı soğutma için eksik parça problemi

Zalman RESERATOR5-Z24 Arkadaşımdan Aldım fakat amd loading block yok fotoğraf ekliyeceğim anakart braketi için koyulacak plastik parça anakarta temas etmemesi için internette bulamadım acaba bu plastik parçayı başka şekilde yapabilirmiyim yardımcı olabilirmisinin arada boşluk olmaz ise anakart...
  3. A

Ryzen 9 5900x için alacağım soğutma için bilgi almak istiyorum

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Cpu Sıvı Soğutma Thermaltake th240 argb https://www.letgo.com/ad/1648312413 2.el olarak böyle bi urun var am4 uyumlu mu? bulamadık bi kaynak uyumlu bi kaynak uyumsuz diyor bilgisi olan varmıdır ve alınır mı? ?
  4. A

Bilgisayarımda büyük bir performans düşüklüğü var acil yardım edebilirmsiniz ?

testi durdum 4.26 oldu :) 1636641967 windowsda çok bi sıkıntı yok oyunlar vb fps düşük yani dün gece formatdan dönce bi sorun yoktu haricinde sankı böyle takılıyormuş hissi var oyunlarda ? 1636641999 musaitden discord vb sesli görüşebiliriz BDMK#3229
  5. A

önerebileceğin test programı varmıdır ?
  6. A

evet baktım 1636641398 ssd kurdum sıkıntı yok şöyle söyliyim bilisayar progmcılığı mezunuyum zaten az çok anlıyorum ama suan ki sorunu toz vb değil anlamadım toz olarak sıkıntı yok ısınmıyor pc test ettim window ssd kurulu sıkıntı yok 1636641449 Şöyle atıyım ben c:ssd de kurulu
  7. A

Fps sıkıtnısı var ayrıyetten böyle şey sanki geç yükelniyor gibi oyunlar vs takılyıor gibi 1636641170 Merhaba temizledimiştim zaten dün formattan önce sıkıntı olmayan pc de şuan sıkıntı var tozla alakalı değildir gibi
  8. A

Merhaba arkadaşlar pc me virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım uefi kurdum windows kendi sitesinden orjinal çektim drivelar orjinal sitelerden bios güncel aklınızda soru kalmasın diye gerekli herşeyi yaptım .. fakat formatdan sonra ağır bir perfomasn düşüklüğü var sorunu bulamadım bir türlü...
  9. A

İŞLEMCİ UPDATE YAPICAM YARDIM

arkadaşlar up up
  10. A

İŞLEMCİ UPDATE YAPICAM YARDIM

Kankalar Asus B450 tuf plus var da ryzen 5 5600 ü desteklermi bios update ile 3600x de sıkıtnı yok bilgisi olan varmıdır
  11. A

Corsair Void Pro RGB

Kardeşim demedim Bana Bu kulaklığı Kullanıp Kendi ıceu yazılımında export imagenı istiyorum
  12. A

Corsair Void Pro RGB

Arkadaşlar Konuyla İlgili Acil Yardım edebilicrk varmı
  13. A

Yeni Pc Topladım Sizce İyimi

6500 tl okurdan yazdım
  14. A

Yeni Pc Topladım Sizce İyimi

Ryzen 5 3600x Asus Tuf B450 Plus Corsair Vegance 8*2 3200 MHz RAM Saphire Nitro Rx580 8 GB Aerecool Manage Kasa 1050 WaT Silver ve Bronz Sertifikalı Gamemax PSU Xpg 8200s olması lazım 256 SSD Wd 7200rpm 1tb disk .. İŞLEMCİ TRAY ALDIM SOGUTUCU ARKADAŞDAN RYZEN 7 2700X SOĞUTUCUSU DİSKİM...
Geri