Monitörümde bu şekil dağınık şekilde değil dümdüz bir şekilde caprazlamasina ekranın bir ucundan diğer ucuna giden noktala var ve az da değiller göze de batıyor bu neden kaynaklı olabilir ayrıca sistem almıştım ModArt X11 ve bugün geldi bir 2 3 saat önce kurdum ve şimdi fark ettim
ModArt in çıkardığı 4060ti li sistemi almıştım hiç bir özelleştirme yapmadım Asus A620M-K anakart var ve monitörüm viewsonic VX2780J display port ile kullanacaktım ama bu anakartta display port girişi yok diye gördüm bir yerde bu doğru mu doğruysa ne yapmalıyım...
Arkadaşlar sahibinden de bir ilan görmüştüm adam piyasa fiyatı 37bin olan ekran kartını 16ya satıyordu onu sordum neden bu kadar ucuz diye o da önce numara attı Birtane ve arayın anlatayım dedi sonra bende şuan müsait değilim burdan yazın. dedim oda olur dedi ve bir daha bir şey yazmadi bende...
Hocam çok sağ olun gerçekten diğer parçaları düşünüyordum siz ben demeden yazdınız çok çok sağ olun😊 yarın bakacağım hepsine alınca da sizlerle paylaşırım artik😀
Normalde tek tek toplamayacaktim ama ekran kartını ucuza bulunca tek tek toplayayım dedim
1702410079
Yarınki gaming gecesine de göz atarım çok sağ olun👍🏻
1702410102
7500f te karar kıldım bakalım çok sağ olun🙂
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-4070-gv-n4070wf3oc-12gd-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,428812260.html
Bu ekran kartına hangi işlemci iyi gider
Peki anladım çok sağ olun windforce u alacağım gibi duruyor şimdi onun için işlemci önerisi isteyeceğim Başka konu açacağım burası konu dışına çıkmış olmasin diye oraya da yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂