Ahmetİst isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bilgisayarın kablolarını söküp düzenleyip taksam normalden farklı bir şey olurmu

Merhaba 1 veya 2 ay önce tam hatırlamıyorum itopyadan bir hazır sistem aldım ve kablolamaya beklediğim gibi yoğunluktan vb önem göstermemişler benimde ilk masaüstü pc'm olduğu için altından kalkar mıyım bilmiyorum birde örnek olarak kabloların hepsini söktüm düzelttim taktım sistemde bir...
  2. A

Fan Işıklarını nasıl kapatırım veya ayarların

Yakın zamanda bir bilgisayar aldım işlemci soğutucusu STRONG M2-PRO(kaliteli olmadığını bende biliyorum) ve kasam MSI MAG FORCE M100 D60, anakartın uygulamasını vb indirdim ama fan ışıklarını bir türlü kapatamadım bunun bir programı veya aleti var mıdır not olsun kasanın reboot tuşuna basınca...
  3. A

CS2 DE farklı silah alamıyorum

teşekkürler
  4. A

CS2 DE farklı silah alamıyorum

Yeni bilgisayar aldım ben ve babam CS oynuyoruz ama arada takım arkadaşlarımızı vesaire izlerken bizim satın alma menümüzde olmayan silahları kullandıklarını görüyoruz ve bunlar skinin farkı falan değil farklı silah bu silah menüsünü düzenlemenin bir yolu vs varmı yada nasıl oluyor bu
  5. A

Secure Boot Kendi Kendine Kapanıyor

hallettim
  6. A

Secure Boot Kendi Kendine Kapanıyor

Secure Boot'u açıyorum ve CSM kapıyorum ama msinfo dan bakınca kapalı gözüküyor sebebi nedir
  7. A

Yeni Monitör Aldım Fakat Eğik Duruyor

bence MSI MAG 256F al daha dün aldım bu monitöre göre tek artısı daha ucuz olması (galiba) ve bu monitörün renk oranı %99 sRGB Msı olan %127 sRGB Kısaca Renkler mükemmel ben çok beğendim https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584
  8. A

Monitörümde HDR var Ama Windowsta Açılmıyor

Monitörüm MSI MAG 256F HDR özelliği Var Ama HDR Windows Ayarlarında Açılmıyor ve ürünün driver kısmında renk profili vb vardı indirip sağ tık yükle yaptım
  9. A

Yeni PC Oyun Önerisi

bütçem önemli değil
  10. A

Hangi monitörü almalıyım?

bence o fiyata yükseltmek yerine Mag 256f + https://www.hepsiburada.com/north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-daytona-tutucu-kol-2-9-kg-amortisorlu-vesa-monitor-standi-pm-HBC00002I2771 bu monitör kolunu alabilirsin gayet kaliteli bende yakın zamanda almayı düşünüyorum ama alacaksan 2023 model...
  11. A

Yeni PC Oyun Önerisi

Bu Cuma Yeni Bilgisayar alacağım ve bu ana kadar the last of us olsun god of war olsun bunun gibi güzel oyunları oynamadım hazır steamde indirimler varken güzel bildiğiniz tüm (Hikayeli vb farketmez) oyunları yazabilir misiniz fazla olursa iyi olur fiyatı önemli değil(olmadı crack indirriz)...
  12. A

eğer pivot(dikey) özelliğini vb kullanma ihtiyacı duymuyosan MSI MAG 256F Çok iyi 1731095214 eğer bu monitör hakkında kafana takılan bi soru olursa sorabilirsin birde birkaç ek özelliği HDR, Adaptive Sync, 180Hz, 1ms, %127 sRGB
  13. A

Bence LG Ultragear sadece FPS oyunları için uygun çümkü rdr gibi güzel bir oyun oynamak istediğinde renkleri çokda iyi denilmez
  14. A

https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584 bunu daha dün aldım üründe ölü piksel çıktı gidip anında yenisiyle değiştirdim ve RENKleri olsun yenileme hızı olsun tamamen mükemmel şuan indirimli fiyatı 3.800 bence kaçırma
  15. A

Bu Sefer Boyanmış Figür Değerlendirmeleriniz?

çok detaylı bakmadıkça hatalar belli olmuyor gayet güzel bence
Geri