aktif olarak kullanıyorum işimi görüyor
https://www.n11.com/urun/kingston-nv2-snv2s1000g-1-tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-23261811?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
resimdeki dsl portu ve bilgisayarın çok çok eski değilse laptopunda öyle bir giriş olduğunu sanmıyorum. Dsl'i modeme bağlayıp modemden ethernet kablosuyla laptopa bağlanabilirsin
story oyunlarını genelde 1-2 kere oynayıp bidaha ömrü billah açmadığım için nerde en ucuzu varsa ordan alıyorum. Ama steam kütüphanesinde o oyunları görmenin keyfi bi başka oluyor orası ayrı 😊
aradakı fark kablosuz olmasından kaynaklanıyor ya hani, ha kabloyla oynarım sıkıntı yok diyosan amenna. bu arada bi yerden sonra artık kalitesine bakıyorsun parası umrunda olmuyor esporcu olmasan da.
Bu 3 mouse arasında kaldım teknik açıdan çok bir farkları var mı? Ya da önerebileceğiniz başka mouse varsa beklerim.
Razer DeathAdder V3 Pro
ASUS Rog Strix Carry Wireless
SteelSeries Rival 650 Wireless
kablosuz modeli 3300tl ve ekstra olarak donglea para vermene gerek yok milleti yanlış düşünceye sokma. 8k ve 1k'yı deneyimlemiş biri olarak arada büyütülecek bir fark yok esporcu falan değilsen.