Yılda 4 ay farklı telefon kullanırım dersen YD gayet ok. Ancak yenilenmiş işine bulaşma mümkünse. Arkadaşların da dediği hangi parçanın değiştiğine asla emin olamazsın. Çok başını ağrıtabilir
Narinden kastım en basitinden yoğun trafikte vitesi hızlı atmak isteyeceğinden önündeki araba ile mesafeyi korumak gerek çünkü 10 15 ile giderken 2ye atıyor veyahut manuel olarka viteş değiştirmek lazım. Bakımını yaptırıp düzgün sürersen sıkıntısız binersin. Ayrıca ekspertizini detaylıca yaptır...
Hem yakıt hem de performans anlamında çok iyi bir otomobil. Yedek parçası hem fazlaca bulunuyor hem de uygun. Bence en mantıklı seçenek. Dizel de olur dersen bunu öneririm...
Öncelikle amerikaya w&t gidip orda kalmak ve bunu küçüklükten beri hayal etmen yaşadığın çevreden veyahut küçüklükten beri bulunduğun durumlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Açıkcası ben seni hiç tanımıyorum hakkında bir bilgim yok ama ben de senin astsubay olmanı istiyorum. Amerikadaki siyasi...
biraz daha sportif ve premium hissettiren a3
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2020-model-sandruf-ici-kirmizi-bakimli-a3-1288770476/detay
20 model passat kesinlik boş paket corolla yerine tercihim olurdu...
25k bütçem var maksimum 30K'ya çıkabilirim, oyun oynanacak genelde. Gelecekte güncellemeye uygun sistem istiyorum. Yani 4 RAM slotlu, yüksek Power Supply gibi şeyler. Ne önerirsiniz? Yalnızca kasa olacak.
Arkadaşım yeni araba aldı. Onun için kullanışlı bir araba hediyesi almak istiyorum. 22 model Civic için. Ne tavsiye edersiniz? (Araç kokusu gibi basit bir şey istemiyorum biraz daha kullanışlı bir şeyler almak istiyorum)