AhmetN isimli üyenin son içerikleri

1. AhmetN

Marmaray da en önde sırada duran insanlar

pazar günü orada olacağım
  2. AhmetN

2 farklı marka ram kullanma?

O zaman bir sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum.
  3. AhmetN

2 farklı marka ram kullanma?

Aynı CL ve voltaj değerinde olmasına dikkat edin, bir de anakartınız destekliyor mu kontrol edin.
  4. AhmetN

Öneri Yenilenmiş 14 Pro TR veya Yenilenmiş 15 Pro YD alınır mı?

Yılda 4 ay farklı telefon kullanırım dersen YD gayet ok. Ancak yenilenmiş işine bulaşma mümkünse. Arkadaşların da dediği hangi parçanın değiştiğine asla emin olamazsın. Çok başını ağrıtabilir
  5. AhmetN

Whatsapp açılmıor pc de

Bende de durum aynı şekil, indirip uygulamaya girince siyah ekranda kalıyor. En sonunda tarayıcıdan kullanmaya başladım
  6. AhmetN

Hoşunuza giden söz ve alıntılar var mı?

Birlikte kazanana "Şirket", kaybedene "Aile" denir
  7. AhmetN

Öneri 1 milyona hangi araç alınır genç

Narinden kastım en basitinden yoğun trafikte vitesi hızlı atmak isteyeceğinden önündeki araba ile mesafeyi korumak gerek çünkü 10 15 ile giderken 2ye atıyor veyahut manuel olarka viteş değiştirmek lazım. Bakımını yaptırıp düzgün sürersen sıkıntısız binersin. Ayrıca ekspertizini detaylıca yaptır...
  8. AhmetN

Öneri 1 milyona hangi araç alınır genç

Hem yakıt hem de performans anlamında çok iyi bir otomobil. Yedek parçası hem fazlaca bulunuyor hem de uygun. Bence en mantıklı seçenek. Dizel de olur dersen bunu öneririm...
  9. AhmetN

Gelecek kaygısı garanti olanmı yoksa hayallerim için geleceğimle kumar oynamakmı

Öncelikle amerikaya w&t gidip orda kalmak ve bunu küçüklükten beri hayal etmen yaşadığın çevreden veyahut küçüklükten beri bulunduğun durumlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Açıkcası ben seni hiç tanımıyorum hakkında bir bilgim yok ama ben de senin astsubay olmanı istiyorum. Amerikadaki siyasi...
  10. AhmetN

Toyota Corolla 2024 alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-otovitrini-nden-kredi-kartina-12-ay-taksit-1.29-kredi-orani-1289245002/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-boyasiz-ytk-srv-bkml-sunrof-30.000km-hybrid-1287729484/detay...
  11. AhmetN

Toyota Corolla 2024 alınır mı

biraz daha sportif ve premium hissettiren a3 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2020-model-sandruf-ici-kirmizi-bakimli-a3-1288770476/detay 20 model passat kesinlik boş paket corolla yerine tercihim olurdu...
  12. AhmetN

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Uncharted + TLOU düşünüyorum özellikle Türkçe ve dublajlı olması sebebiyle başka böyle dublajlı oyun öneriniz var mı
  13. AhmetN

25-30K Sistem Önerisi

Tasviye var mı hocam
  14. AhmetN

25-30K Sistem Önerisi

25k bütçem var maksimum 30K'ya çıkabilirim, oyun oynanacak genelde. Gelecekte güncellemeye uygun sistem istiyorum. Yani 4 RAM slotlu, yüksek Power Supply gibi şeyler. Ne önerirsiniz? Yalnızca kasa olacak.
  15. AhmetN

Araba Hediye Önerisi

Arkadaşım yeni araba aldı. Onun için kullanışlı bir araba hediyesi almak istiyorum. 22 model Civic için. Ne tavsiye edersiniz? (Araç kokusu gibi basit bir şey istemiyorum biraz daha kullanışlı bir şeyler almak istiyorum)
Geri