ahmetnalbant42 isimli üyenin son içerikleri

1. A

RX6800 Her Oyunda Çöküyor Acaba Y split PSU Yetersiz mi?

çok güzel bi öneri olmuş vallahi, sağolasın kesinlikle bakacağım 2-3 gün içerisinde aldığıma göre konuyu güncellerim
  2. A

denedim, yük altına girmedikçe yada stardew/minecraft gibi oyunlara girince çökmüyor. işlemci tabanlı oyunlardada çökmüyor. AAA oyunlarda ani spike ataklarında çöküyor anladığım kadarıyla. güç kaynağı değiştirip konuyu güncelleyeceğim sanırım...
  3. A

Doğru söylüyorsun hızlı okudum, kartın üzerinde garanti etiketi olduğu için sökemiyorum maalesef
  4. A

https://www.incehesap.com/gigabyte-gp-ud750gm-pg5-750w-80-gold-pcie-5-0-atx-3-0-full-moduler-siyah-power-supply-fiyati-83820/?utm_source=chatgpt.com Bu nasıl olur hocam? 1771660406 Her parçayı kontrollü altım, ekran kartı harici garantili ve tamir/işlem görmemiş kgf var olan ürünler
  5. A

bilgisayar restart yemiyor, oyunlar belirli genel hatalarla kapanıyor ve eş zamanlı yazılım reset geliyor amd'den 1771660083 ayrıca Nvidia'ya o bütçeleri asla ayıramam
  6. A

Nereden nasıl yapabileceğimi söyleyebilir misin, teşekkür ederim yorumun için
  7. A

Ekran kartının fanı mı? zero rpm muhabbeti olduğu için ısınmadan açmıyor, ondan dolayı mı diye zero rpmi kapatıp denedim ama değişmedi sonuç maalesef :/
  8. A

Oyuna göre benzerlik gösteriyor o hatayı yaşayanlara.. Supercolor özelinde bi sorun mu bu diye araştırdım ama pek sonuç bulamadım açıkcası 1771654529 ayrıca yazılım üzerinde hiçbir ayar yapmıyorum, undervolt yapıncada değişmiyor sonuç sadece çökme süresi uzuyor.
  9. A

Dostlar ben masaüstü bilgisayarlardan anlamayan biri olarak hazır sistem bir kasa aldım. Sistemde rx6800 olduğunu görüp araştırdığımda performansını beğendiğim için aldım ama aldıktan sonra oyunlarda sürekli driver crashler, çökmeler vs vs yaşadım. Oyun bazlı sanıp oyun içi çözümler aradım, bu...
Geri