denedim, yük altına girmedikçe yada stardew/minecraft gibi oyunlara girince çökmüyor. işlemci tabanlı oyunlardada çökmüyor. AAA oyunlarda ani spike ataklarında çöküyor anladığım kadarıyla. güç kaynağı değiştirip konuyu güncelleyeceğim sanırım...
https://www.incehesap.com/gigabyte-gp-ud750gm-pg5-750w-80-gold-pcie-5-0-atx-3-0-full-moduler-siyah-power-supply-fiyati-83820/?utm_source=chatgpt.com
Bu nasıl olur hocam?
1771660406
Her parçayı kontrollü altım, ekran kartı harici garantili ve tamir/işlem görmemiş kgf var olan ürünler
bilgisayar restart yemiyor, oyunlar belirli genel hatalarla kapanıyor ve eş zamanlı yazılım reset geliyor amd'den
1771660083
ayrıca Nvidia'ya o bütçeleri asla ayıramam
Ekran kartının fanı mı? zero rpm muhabbeti olduğu için ısınmadan açmıyor, ondan dolayı mı diye zero rpmi kapatıp denedim ama değişmedi sonuç maalesef :/
Oyuna göre benzerlik gösteriyor o hatayı yaşayanlara.. Supercolor özelinde bi sorun mu bu diye araştırdım ama pek sonuç bulamadım açıkcası
1771654529
ayrıca yazılım üzerinde hiçbir ayar yapmıyorum, undervolt yapıncada değişmiyor sonuç sadece çökme süresi uzuyor.
Dostlar ben masaüstü bilgisayarlardan anlamayan biri olarak hazır sistem bir kasa aldım.
Sistemde rx6800 olduğunu görüp araştırdığımda performansını beğendiğim için aldım ama aldıktan sonra oyunlarda sürekli driver crashler, çökmeler vs vs yaşadım.
Oyun bazlı sanıp oyun içi çözümler aradım, bu...