Dostlar selam, taksitli olarak odama televizyon alma niyetim var Hepsiburada'da Onvo'nun 65 inchlik televizyonunu buldum biraz kafama yattı gibi, minimum 4...
Valla hocam teşekkür ederim ama Xiaomi'ye sıcak bakamıyorum ailemde kullananlar var ancak habire reklam çıkmaya başladı diye şikayet ediyorlar ben de bu tür...
Hocam bütçe olarak 17 ye de bakabilirim ancak Iphone kullanmaya pek sıcak bakmıyorum o yüzden S26 bana biraz yakın bir seçenek gibi geliyor onun hakkında ne...
Dostlar selam geçtiğimiz günlerde başka bir konu açmıştım o konu sonucunda s25 fe ve xiaomi 15t pro arasında kaldım sonrasında biraz daha düşündüm ve...
Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şöyle bi baktığım zaman açıkçası S25 FE aklıma yattı gibi geldi.
Hocam yanlışım varsa düzeltin...
Zamanında Xiaomi kullandım ailemde kullananlar da oldu aşırı memnun kaldığımızı söyleyemem ha fiyatına göre hakkını verdi ama bütçeyi yükseltmişken başka...
Dostlar selam şuan Samsung Galaxy A33 5G kullanıyorum alalı yaklaşık 3.5 sene oluyor, telefondan memnundum ama son 1.5 yılda zaman zaman donmalar vs. olmaya...