Tamda numaramı taşıdım bu gece acilcakti faydalanamicaz bak
Peki dostlar şey sorucam her ay 100 tl ödeme yapiyoruz ya odemeyi yaptigimiz gibi cuzdan bakiyesini veriyormu yoksa sonra mi veriyor?
Dostlar şu bilgiyi vereyim evde kullanacaksanız dewalt almayın. Sizi aşar biz mobilya işi yapıyoruz iş gereği dewalt kullanıyoruz. Günlük işler için fazla güçlü onun yerine profesyonel almayacaksanız retoolsu kullananı gördüm akraba kullanıyordu o da mobilyacı. Dediğine göre çok memnunum...
https://amzn.eu/d/05HrYEdU
Bunlar ayriyeten bataryasi amazonda 3779tl T-stack batarya ise 5 bin küsür tek farkı daha ince. Ama bu set uygunmuş eğer 2 5ah akü ise.
Mclaren serisi almaya değmez pahalı düz olanını alın işimizde tüm setimiz dewalt rakibi yok piyasada
Gerçi baktım ucuzmuş çift cihaz çift batarya ise uygun
Içinde para olmayan papara kart girdim aldım beleşe şimdi tel modunda olmuyordu masaustu moduna gec dedim o sekil onayladim ama süper lig maci acmiyor anladigim kadariyla
Arkadaşlar böyle çok uzun yıllar gidecek buzdolabı arıyoruz. Şuanda kullandığımız buzdolabı 18 yıl oldu Bosch marka ama artık eskimeye başladı Bozuluyor hep. Samsung rb50dg601ewwtr modelini tam alıcaktım ancak son anda araştırmamla vestel üretimi olduğunu öğrendim. Bosch siemens profili...
Aynen bende H3 lite kullanıyorum. Mükemmel şekilde memnunum. O kadar hasta oldum ki kulaklığa parayı basıp qcynin en pahalı kulaklığını alasım geliyor. Bazen diyorum keşke bozulsa da daha iyisini alsam ama bozulmuyor. Eq ayarı ile onnumara oluyor.
Beyler böyle üst kalite ses veren basslı tizi vs. Güzel ne kulaklık var? 2 bin TL'ye kadar. Kafaüstü Qcy h13 lite var. Kulakiçi olarakta T13 Anc var. T13 Anc böyle yetersiz geliyor bana.
Fiyatı çok yüksek yazmışsın hocam. Al sat içib aldıysan bu telefonu büyük hata yapmışsın. Senin telin emsallerini 20 bine de veriyorlar. Öncelikle direk o telefonu sıfır alsan bile kafadan 2 3 bin zarar ettirir. 15le takas edersen en azından 21-22e falan okutursun.
https://shbd.io/s/gBzjbtJ3
14...