Dostlar 2 ay oldu alalı, kulağıma takmak için genişlettiğimde hafif gıcırtılar gelmeye başladı. Normal mi? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba? Sizde de böyle bir sorun var mı?
Hocam inanın reklamlara kandım, güvendim. Türk Telekom'dan rezil olamaz diyordum ama en azından Türk Telekom'da istediğiniz saat istediğiniz dakika muhatap bulabiliyorsunuz. TurkNet prenses gibi 22.00'dan sonra ulaşabileceğiniz 1 tane Allah'ın kulu yok. Gece 2'de internetin kesilse geçmiş olsun...
Yaşadığım süreci ve rezilliği sizlerle paylaşıyorum:
1. abonelik süreci: Adres sorgulama yapıp başvuru onayınızı alana kadar mükemmel bir ilgi var fakat geri gelelim onayı verdiğiniz süreçten itibaren ulaşabilene aşk olsun. İnterneti bağlatacağım gün görüşme yaptığım temsilciye fiber ise...
Evet, sunmak zorunda kaldılar daha doğrusu. 3200 Mhz sipariş etmiştim parasını ödeyip, stoklarda aksilik yaşanmış mecbur 3600 verdiler ücret almadan, mağdur olmayım diye de böyle bir seçenek sundular.
1730181736
Kutusu elimde duruyor hocam zaten sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
Dostlar selamlar. Bilgisayarımda 1x16 3200 Mhz vardı. Bi 16GB daha aldım ama 3600 Mhz. Bilgisayarı aldığım yerden aldım RAM'ide. İstersen eski ramini getir 150 TL farkla 3600 olanı verelim dedi. Aldığım yer esnaf değil bilgisayar şirketi bu arada. Sizce 150 TL ödeyip 3600 almak mantıklı mı...