3 aydır falan girmedigim steam hesabıma gırmek ıstedım ve steam gurd da elimde ama guard ı gırdıkten sonra cıhaz yetkılendırmesı gerekır yazıyor cozumu bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevınırım
bios da cpu configuration kısmında turbo modu acıkmıs onu kapattım 2600 mhz ye sınırladı sıcaklıklar cok guzel % 80 kullanımlarda 60 65 derecelerde seyredıyor yardım ıcın tesekurler dıger arkadaşlarında faydalanabılır
işlemciyi sıfır aldım fanda termal macun surulu sekılde geldi bilgisayarcıda taktırdım bostayken serin calısıor 43 44 derece yanı işlemciye duzgun sekılde oturmus dıye dusunuyorum eger bır ayagı kalkmıs olsa muhtemelen bosta bile sıcak calısırdı
1647892000
100 W falan cekıyordu yanlıs...
2 gün önce aldığım i5 11400f işlemcim % 50 yükle çalısmasına rağmen 100 derecede çalışıyor % 14 yüklerde 70 derecede çalışıyor stok gelen fanla kullanıyorum
işlemcide bi problemmi var acaba yoksa gelen stok fan çokmu yetersiz incecik bı sogutma bloğu var fanda küçük temel soru şu işlemcimi...
3000 cıvarlarında ama dar doğaz yapmayacak şekilde almak istiyorum en uygunu hangisi olur
kardeşimde ryzn 5 2600 six core var ekran kartı ise rx6600 8 gb modeli ona guvenerek ryzn 5 2600 six core almayı dusundum
Merhaba arkadaşlar elimde asus prime a320 m-k model anakart var
asus dual rx6600 almak istyorum rx6600 ekran kartı elimdeki anakart modeline uyumlumudur