ARkadaşlar merhaba sapphire rx7600 ekran kartım var fakat 1-2 aydır çoğu oyunda crash yiyorum oyunlarım kapanıyor veya mavi ekran yiyorum mesela valorant oynarken sürekli bozuk oyun dosyası saptandı diyip oyundan atıyor ve bugünde yeni bi hata olarak bu altta paylaştığım hatayı gösterdi ...
Arkadaşlar kulaklığı aldım fakat ses ayarlarını tam olarak yapamadım yardımcı olabilir misiniz ses baya düşük kalıyor izlediğim videolara göre program üzerinden yapmam gerekenleri söylerseniz çok iyi olur
arkadaşlar kulaklığı kullanan var mı tavsiye eder misiniz 5700 tl bandında şuan nova5 modeli kulaklığın duruşu çok sade olduğundan dolayı da beni cezbediyor eksi yönleri ve artı yönleri hakkında bilgilendirirseniz çok iyi olur farklı bir kulaklık öneriniz varsa önerilere açığım
arkadaşlar yardımcı olur musunuz değerlerim normal mi rust oynarken yaklaşık 1.5 saat 90 100 fps lerde geziyorum 1.5 saat sonra ise ekran kartı kullanımım %99 lara ulaşıyor ve 50 fpslerde gezmeye başlıyorum sorun nedir acaba
Arkadaşlar rust oynarken ekran kartını bi anda %99 kullanmaya başlıyor ve fpsim normal şartlarda 90-110 arasında iken 99 kullanmaya başlayınca 40 50 civarlarına düşüyor yaklaşık 5 10 dakika 40 50 fps devam ediyor sonra tekrardan düzeliyor 90-110 aralığına geliyor yani nasıl düzeltebilirim acaba...
Birkaç ay önce cooler master sk652 marka modelli klavyemi bazı tuşlarının basmamasindan dolayı garantiye yolladım garantide tamir gördü ve problem çözüldü fakat şuan tekrardan aynı sorunları yaşıyorum garantiye yolladığım da reddedilmesinden korktuğum tek yani klavyenin tuşları altında bulunan...
İyi günler arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır kasa ile beraber gelen termal macunu kullanıyorum ve yaz geldiğinden dolayı sıcaklıklar da yükseldi bundan dolayı yeni bir termal macuna ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-prometheus-ryzen-5-3600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-inno3d-twin-x2-8gb-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-51435
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-wunch-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-v2-8gb-rx6600-oyun-bilgisayari-p-42644
Hangi sistemi tavsiye...
Arkadaşlar merhaba Fivemde şöyle değerler alıyorum ekte belirttiğim gibi normal midir yoksa dereceler yüksek mi yüksek ise ne yapmalıyım.
Sistem rx7600 8gb
ryzen5 5600 stok fan
16 ram
Arkadaşlar iyi akşamlar bundan 10 ay önce cooler master ck352 isimli klavyeyi kullanıyordum başlarda sağlam bir klavye idi 3 4 ay ardından belirli tuşlar ya basmıyor yada çift basmaya başlamıştı ardından bu klavyeyi garantiye yolladım ve 1.5 aylık süreç sonunda bana ellerinde aynı model klavye...