ahmettugra8 isimli üyenin son içerikleri

1. A

F/p efsane kasım indirimi varmı

beyler tam 4.5k bütçe var kulaklık olarak ne önerirsiniz?
  2. A

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

Tam net olmadan bir sayı aralığı verebilir misiniz? Kariyer.net 60-75k arası olduğunu söylüyor size göre doğru mudur bu rakamlar? :)
  3. A

Asus ROG Strix XG249CM Çözünürlük Destekleri Yardım!!

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor-p-HBCV00003O1V6R?wt_gl=cpc.dsa.camp10778897643adgr138021457650&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwtdi_BhACEiwA97y8BDKMt8MTDIMxvXcV3C3dqiJedEnAa__WkXk43bjlL-caLU3OPBIjFhoCGaIQAvD_BwE...
  4. A

Logitech g413 se G hub da gözükmüyor

klavyeyi bugün aldım fakat hiçbir şekilde drive görmüyor yardım edebilecek varmı? 1740671261 !!YARDIM EDİCEK BİRİSİ VARMI!! Klavyenin renkleride değişmiyor driverada girmiyor
  5. A

Aula f75 kendini Kilitleme (başka moda alma) sorunu ve yazı yazmama sorunu

Klavye bazen yada uzun süre kullanılmadığında tam olarak nedenini bilmiyorum ama klavyeyi kullanamıyorum yazı yazamıyorum klavye çalışıyor ama yazı v.s yazdırmıyor aynı şekilde bu olay olduğunda mouseda da yine benzer problemler oluyor (ajazz 159 apex) mouse ile bişeye sol tık yaptığımda onun...
  6. A

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Bizim Emektar 1736711495 Hocam Wallpaper Linki gelir mi?
  7. A

Program get config setting error ret 1 Hatası

programı yeniden yüklemem mi lazım bilgisi olan varmıdır?
  8. A

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

beyler klavye elime geldi sesi olarak v.s çok hoş lakin boyutu v.b bana hitap etmedi satmayı düşünüyorum almak isteyen varsa yazabilirsiniz ikinci el kategorisinde ilan mevcut
  9. A

Facebook üzerinden mouse,kulaklık, 2.el satım grupları mevcutmudur

Facebook üzerinden mouse,kulaklık,klavye 2.el satım grupları mevcutmudur (GPU WORLD TÜRKİYE) benzeri
  10. A

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

beyler şimdi bizim mouseler gelicekmi? apexler yani ürün satıştan kalktı diyor ürünler bize ulaşacakmı yoksa para iadesimi yapacaklar?
  11. A

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

beyler apexi dün akşam civarında aldım şuanda üretimi durduruldu diyor bizim ürünlere ne olacak gelecekmi yoksa para iadesimi yapacaklar?
  12. A

Yardım RTX 4060 EKRAN KARTIMDAN PORTLARDAN GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Bilgisayarı itopya üzerinde satın aldım fakat bilgisayarı çalıştırdığımda sadece hdmı ve 1 adet display portdan görüntü alabildiğimi farkettim diğer 2 adet display portdan görüntü anlamıyordum kablo değiştirdim, monitör değiştirdim lakin çözüm bulamadım sistemi garantiye yolladığımda ise ekran...
  13. A

Yardım RTX 4060 3 ADET DİSPLAY PORTU ÇALIŞMIYOR!! Yardım

İade edebiliyorum hocam daha bugün elime ulaştı ürün 1727800532 Yarın deneyeceğim hocam bana kartta problem var gibi geliyor ama hayırlısı bakalım müşteri temsilcisi ile konuşsam durumu iza etsem ekran kartını değiştirse olurmu acaba? 1727802009 Up
  14. A

Yardım RTX 4060 3 ADET DİSPLAY PORTU ÇALIŞMIYOR!! Yardım

Denendi hocam sadece 2.port çalışıyor 4060 bulk olarak geldi kutusuz.
Geri