klavyeyi bugün aldım fakat hiçbir şekilde drive görmüyor yardım edebilecek varmı?
1740671261
!!YARDIM EDİCEK BİRİSİ VARMI!! Klavyenin renkleride değişmiyor driverada girmiyor
Klavye bazen yada uzun süre kullanılmadığında tam olarak nedenini bilmiyorum ama klavyeyi kullanamıyorum yazı yazamıyorum klavye çalışıyor ama yazı v.s yazdırmıyor aynı şekilde bu olay olduğunda mouseda da yine benzer problemler oluyor (ajazz 159 apex) mouse ile bişeye sol tık yaptığımda onun...
beyler klavye elime geldi sesi olarak v.s çok hoş lakin boyutu v.b bana hitap etmedi satmayı düşünüyorum almak isteyen varsa yazabilirsiniz ikinci el kategorisinde ilan mevcut
Bilgisayarı itopya üzerinde satın aldım fakat bilgisayarı çalıştırdığımda sadece hdmı ve 1 adet display portdan görüntü alabildiğimi farkettim diğer 2 adet display portdan görüntü anlamıyordum kablo değiştirdim, monitör değiştirdim lakin çözüm bulamadım sistemi garantiye yolladığımda ise ekran...
İade edebiliyorum hocam daha bugün elime ulaştı ürün
1727800532
Yarın deneyeceğim hocam bana kartta problem var gibi geliyor ama hayırlısı bakalım müşteri temsilcisi ile konuşsam durumu iza etsem ekran kartını değiştirse olurmu acaba?
1727802009
Up