ahmetyuzx isimli üyenin son içerikleri

1. A

sistemime erişen çinli (Virüs)

Hocam direk low frade format at
  2. A

Windows 11 mavi ekran verdi napmalıyım?

Hepinize iyi cumartesiler.Residen evil village dayken laptopum böyle bir saçma ve değişik uyarı verdi şimdi napmalıyım %100 olmasınımı bekleyim? Sonra ise ne yapmam gerektiğini sòylerseniz güzel olur.
  3. A

Excalibur Rtx 4050 100W i512450 f laptopunda RDR 2 de 40 fps alıyorum normalmi?

Hepinize iyi günler.RDR 2 de sizce 40 fps almam normalmi cevaplarsınız sevinirim.(High ayarlarda Özellikler yukardadır)
  4. A

Google maps iș teklifi

Numarasını bana atarmısın çok sılıyorum bari evde dolandırıcı trollerim
  5. A

Bu dekont sahtemi? Yardim edin

Biraz mantıklı olalım.Adama deki 2000 dolar atacağına 1930 dolar at de
  6. A

Çözüldü✓ Excalibur Rtx 4050 i5 12400f oyuncu laptop fps sorunu

Knk şimdi geforce denetim masasına giriyorsun oradan 3d ayarlarının yönetilmesi yerine geliyoruz.Oradan ise program ayarlarına geliyorsun ve fps sorunu yaşadığın oyunu bulup 3.yere yani( bu program için ayarları belirleyin) yerinden whisper ı bulup oradan 120 fps ye getiriyon.Benimki 40 ta...
  7. A

Arkadaşlar sorunu çözdüm benim gibi sorun yaşayanlar bana ulaşsın
  8. A

Yardım !!SAHTE SİTEDEN LAPTOP DOLANDIRICILIĞI DİKKAT!!

Adam hemen engelledi 😅
  9. A

Merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce aldığım Excalibur G870 RTX 4050 ve i5 12450F özellikli laptop ilk önce oyunlarda güzel FPS verdi ama sonradan bir anda düştü. Ayrıca düşmesiyle kalmayıp GTA 5 ve Fortnite sabit 40 FPS CS:GO'da ise ortalama 100 FPS veriyor ve halen devam ediyor. Daha değişi ise...
Geri