ahmt.aras isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hangi Laptop Alınmalı?

Bütçemi biraz aşıyor, iş yerine aldıracağım için onay almam gerekli. Maksimum verdikleri bütçe 55.000 TL. Ayrıca Helios ile arasında 6.200 TL'lik bir fark var. Aradaki fark 200$ altı olsaydı düşünürdüm. Diğer modelleri de değerlendirebilirseniz sevinirim; bu modelle arasında avantaj ve...
  2. A

Hangi Laptop Alınmalı?

Merhaba, birkaç bilgisayar arasında kararsız kaldım, kafam çok karıştı açıkçası. Her birinin artısı ve eksisi mevcut. "Bu fiyat aralıklarında hangisi daha mantıklı olur?" diye düşünüyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim, oyun haricinde genel anlamda iş için kullanacağım; paralel işlemler...
  3. A

50.000 TL Laptop Önerisi

Tekrar merhaba. Macbook Pro'yu satın aldık fakat birçok performans sorunu yaşadım. Belki de bana gelen modelde bir sıkıntı vardı bilemiyorum. Ayrıca şahsi olarak 8HZ flash aydınlatmasının, astigmatım yüzünden bende mide bulantısı yaptığını keşfettim. Sonunda ikna ettim ve Macbook'u iade ettik...
  4. A

55k bütçe hangisi daha mantıklı

Aynı fiyat aralığında ben de "hangisi daha mantıklı olur?" diye düşünüyorum açıkçası. Konuyu takip ediyorum. Sizin attıklarınızın haricinde aşağıdakilere de bakmıştım. Dell G16 7630 maalesef bu fiyatlara 4060 bulabildim. https://amzn.to/49fjSGW Msi Katana 15 B13VGK: Daha sabah 52.000 TL...
  5. A

50.000 TL Laptop Önerisi

Söylediğim gibi oyun için aramıyorum zaten. Performans ve uzun ömürlü kullanım için Acer mi MacBook mu bunu merak ediyorum. Acer M3 konfigürasyonundan çok öndeyse onu almak isterim tabii.
  6. A

50.000 TL Laptop Önerisi

Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. İş yeri ile konuştum onlar karşılayacaklarmış. Macbook'a daha sıcak baktıklarını söylediler. Attığım Macbook cihazın pc tarafında karşılığı nedir biliyor musunuz? PC için bu kadar bütçe verirler mi emin değilim.
  7. A

50.000 TL Laptop Önerisi

Merhaba, 50.000 TL veya daha düşük bir fiyata laptop önerisinde bulunabilir misiniz? Ekran kartı, işlemcisi iyi ve uzun ömürlü kullanım istiyorum. Onun dışında SSD düşük bile olabilir, elimde 1TB 980 pro var. Pek oyun oynayan birisi değilim. Daha çok iş odaklı. Grafik ve yazılım için...
  8. A

Yardım Samsung HW-C400 vs Grundig GSB 900

Bana da öyle geliyor dostum fakat bağlantı noktası düşündürüyor beni. Konu hakkında bilgili arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
  9. A

Yardım Samsung HW-C400 vs Grundig GSB 900

Merhaba, başlıkta belirttiğim iki soundbar arasında kaldım. 2.000₺ - 2.500₺ arası soundbar arıyorum. PC için kullanacağım. Samsung'u mağazada deneme fırsatım oldu, açıkçası sesi tatmin etti. Yeterince tok, akustiği iyi ve ses yüksekliği de tatmin edici. Fakat bağlantı noktaları problem. Optik...
Geri